“Στον δήμαρχο”, δάσκαλοι και καθηγητές

της Πιερίας

“…συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των σχολείων και κυρίως αυτά που αφορούν τις σχολικές εγκαταστάσεις του δήμου…”

 

 

 

           
Δήμος Δίου-Ολύμπου
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης                                                                                           Λιτόχωρο,  20/01/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με τα προεδρεία της ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ είχε την Παρασκευή 17-01-2020 ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κύριοι Κοντοφάκας Αθανάσιος και Ρεμπατσιός Αριστείδης και η κυρία Τζιάφα Παναγιώτα, ο Πρόεδρος,  ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΛΜΕ Πιερίας κύριοι Αντωνίου Χρήστος, Δελής Μιχαήλ και Στέργιος Τόκας, καθώς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Δίου-Ολύμπου, κυρία Σοφία Ζουρζούρα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των σχολείων και κυρίως αυτά που αφορούν τις σχολικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Ο Δήμαρχος, κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος, τόνισε την πρόθεση της δημοτικής αρχής για στενή  συνεργασία με τα προεδρεία της Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την αντιμετώπιση  των θεμάτων της ευρύτερης  εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

 

 

 

Κατερίνη , 20/1/2020  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ Πιερίας στον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου

Την Παρασκευή 17-1-2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δ.Σ. των Συλλόγων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ) με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ευάγγελο. Παρευρέθησαν από τα Δ.Σ.,  ο πρόεδρος ο αντιπρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κύριοι/ες Κοντοφάκας Αθανάσιος, Ρεμπατσιός Αριστείδης και Τζιάφα Παναγίωτα καθώς και ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΛΜΕ Πιερίας κύριοι Αντωνίου Χρήστος, Ντελής Μιχάλης και Τόκας Αστέριος.

Στη συνάντηση τέθηκαν από την πλευρά των Σωματείων στεγαστικά ζητήματα των σχολικών μονάδων, (αντισεισμική προστασία, πυρασφάλεια, κ.λ.π.), θέρμανσης και συντήρησης των κτιρίων. Καθώς επίσης και ζητήματα της ευρύτερης σχολικής κοινότητας.

Ζητήθηκε επίσης από τα Δ.Σ. των Συλλόγων, χρονοδιάγραμμα επίλυσης των σχολικών προβλημάτων.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η βούληση των φορέων για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων.

                                             

Για τα Δ.Σ

ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ                                         ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ