Η “Δήμητρα” πάει Agrotica

Αναχώρηση λεωφορείου Σάββατο 1/2 και ωρα 10:30 κεντρική πλατεία Κατερίνης

 

 

 

 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΜΠΟΝΔΙΩΝ
ΣΤΗΝ
AGROTICA ΣΤΗ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΕΘ, ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

 

Εργαζόμενοι /αυτοαπασχολούμενοι

 

Μετά από τον πανελλαδικό συντονισμό που πραγματοποιήσαμε τον Δεκέμβρη, σην Νίκαια της Λάρισας, καταλήξαμε  οι Αγροτικοί Σύλλογοι που συμμετείχαμε σε αυτή την σύσκεψη να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη και σε  Πανελλαδικό συλλαλητήριο  την 1 Φλεβάρη με αφορμή και την Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια η πείρα μας μας δείχνει πως μόνο όταν είμασταν ενωμένοι, μπορέσαμε να έχουμε αποτέλεσμα από τους αγώνες μας, γιαυτό και τώρα σας καλούμε να παλέψουμε μαζί, ενάντια την πολιτική που αρπάζει από όλους εμάς τα αποτελέσματα του μόχθου μας και τα προσφέρει πεσκέσι στο μεγάλο κεφάλαιο, στους μεγαλοβιομήχανους και τους μεγαλέμπορους, στους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες, για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

Και σε αυτές τις κινητοποιήσεις , μαζί με τους συμμάχους μας, μπορούμε να αγωνιστούμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στα μέτρα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ που μας καταστρέφουν.

Να βροντοφωνάξουμε, όλοι μαζί, κατά της πολιτικής που επιβάλλει εξευτελιστικούς μισθούς και πενιχρές συντάξεις στους εργαζόμενους, βαριά φορολογία και ασφαλιστική ληστεία στους μικρομεσαίους αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, μεγάλη ακρίβεια στις δημόσιες υπηρεσίες και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης σε όλα τα λαϊκά στρώματα.

Μαζί με σας τους συμμάχους μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τα αιτήματα που αφορούν στη δικιά μας επιβίωση, αλλά και στη διαβίωση του λαού μας.

Να απαιτήσουμε: Κατώτερες εγγυημένες τιμές για όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θ’ αφήνουν ένα κέρδος το οποίο θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την αγροτοκτηνοτροφική απασχόληση – μείωση του κόστους παραγωγής, με φτηνά αγροτικά μέσα και εφόδια και την κατάργηση όλων των χαρατσιών που επιβάλλονται στους παραγωγούς – δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για τις καταστροφές στην παραγωγή και στο αγροτοκτηνοτροφικό κεφάλαιο από την κακοκαιρία και τις αρρώστιες.

Έτσι θα μπορέσουμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και υγιεινά προϊόντα για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Αναχώρηση λεωφορείου Σάββατο 1/2  και ωρα 10:30 κεντρική πλατεία Κατερίνης

Τηλ 6942411172