ΝΟΔΕ: σύσκεψη για τα αγροτικά

και συγχαρητήρια στον Γ. Δουλδούρα

“…Οι Βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας δεσμεύτηκαν προς τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμων πως θα βρίσκονται δίπλα τους στα δίκαια αιτήματα τους, επισημαίνοντας πως θα τα προωθήσουν προς τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων…”

Κοινή σύσκεψη του Τομέα Αγροτικού της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τις διοικήσεις Αγροτικών Συνεταιρισμων, παρουσία των Βουλευτών του κόμματος Φ. Μπαραλιακου, Α. Μάνη και Σ. Χιονίδη και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαυρίδου. Στη σύσκεψη, η οποία έγινε στα γραφεία της ΝΟΔΕ, υπό την προεδρία του Προέδρου της κομματικής οργάνωσης στην Πιερία Χ. Μπρουσκελη, συζητήθηκαν θεσμικά θέματα που έχουν να κάνουν με την στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στην Περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμων έθεσαν βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. όπως το αυξημένο κόστος παραγωγής, λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου και των γεωργικών εφοδίων. Επιπλέον, έθεσαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη της πολιτείας σε διάφορα θεσμικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των Αγροτικών Συνεταιρισμων. Οι Βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας δεσμεύτηκαν προς τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμων πως θα βρίσκονται δίπλα τους στα δίκαια αιτήματα τους, επισημαίνοντας πως θα τα προωθήσουν προς τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη, από την. πλευρά των Αγροτικών Συνεταιρισμων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΣΠΕΚΟ Βροντούς Γιώργος Νατσιος, ο Πρόεδρος της ΠΕΣΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα Γιάννης Μιχαλιτσιος, ο Πρόεδρος του Α. Σ. ΣΑΜΨΟΥΣ Κώστας Καρκαιτιδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Καριτσας Διονύσης Φολιος, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Λόφου Βαγγέλης Γιαννιώτας, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Μοσχοποταμου Νίκος Δαγκας, ο Πρόεδρος Α. Σ. Σφενδαμης Γιώργος Πολυχρονίδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Ράχης Δημήτρης Ντούρος, καθώς και ο κ. Δημήτρης Τσιμήτρης από τον τομέα Αγροτικού της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια μας στον Γιώργο Δουλδούρα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του στο τιμόνι της Οργάνωσης των Νέων  θα δώσει νέα ορμή στους αγώνες της νεολαίας μας.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βασίλη Καραγιάννη για την πολυετή προσφορά του στην κομματική μας νεολαία. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή προσωπική και επαγγελματική πορεία.
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ.                                        ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ