Σ’χωρεμένα

και μαζωμένα

ο συνεργάτης επέστρεψε και δίνει πόνο -προοδευτικά, μην σας έρθει και απότομον-

 

 

Μετά την πολύμηνη απουσία του στην Αμερική
και την συνεργασία του με τον όμιλο του Elon Musk,
για τον οποίο είχε αναλάβει τον έλεγχο όλων των πιθανών σεναρίων
για την πρόοδο της ανθρώπινης τεχνολογίας,
ο πολυτιμότερος συνεργάτης μας,
ο ανταποκριτής σε μόνιμη σύνδεση με Κάιρο,
ο “όλα τα νέα, όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά”
είναι εδώ και θα είναι,
εκτός κι αν ξαναφύγει.
Κες και κοι,
ο
Ταρίκ Αλ Ζουράφι ντι Μιντίνα.

Κάϊρον, 06.03.2020
του συνεργάτου-ανταποκριτού μας
Ταρίκ Αλ Ζουράφι ντι Μιντίνα
μελλοντολόγου (γυάλινη σφαίρα, ταρώ, σφάγια)
πολιτικού επιστήμονος (καφενεία, αγοραί, συνάξεις, δεξιώσεις, αρχαιρεσίες συλλόγων)
εντοπισμός προσώπων, ναυαγίων, λίρων (παλαιάς και νέας κοπής/με χάρτες και άνευ)

Κάτι λίγα έμεναν για να πάθει το πόπολο πλήρη πανικό για τον κορονοϊό, το έκαναν κι αυτό: έστειλαν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας στα e-mail μας, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του taxisnet. Μμππππρρρρρρρρρρρρ……

 


 

Ο αναπληρωτής σας δεν ήρθε στον χορό για να υπάρχει αντικαταστάτης αν νοσήσετε;;; (Σ’χωρεμένα)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Κε πρόεδρε, όταν τον εκλέξατε, ήταν -αν θυμάμαι καλά και μάλλον θυμάμαι τι είχε πει ο τότε δήμαρχος- για τον καλύτερο συντονισμό του φεστιβάλ με τον Δήμο, του οποίου ήταν γενικός γραμματέας. Σήμερα τι είναι και παραμένει στην θέση; Τι σχέση έχει με τον Δήμο μας, του οποίου δεν είναι καν δημότης;;; Αν ΔΕΝ το συνειδητοποιήσατε …μπήκε ήδη ο Μάρτης και σε δυο μήνες πιάνει καλοκαίρι.(Παγίως ασυγχώρετα)

 


Από πινιάτα και Halloween μια χαρά πάμε… Να δω απο χάσκα και Αποκριά τι θα ξέρουν τα παιδιά σας σε λίγο, αν όχι ήδη…(Σ’χωρεμένα)


Επιτέλους, μετά 25 χρόνια και βάλε, είναι πια αδιαμφισβήτητη η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της: 25 χρόνια πριν, οι θύελλες του Αιγαίου δεν ήταν ικανές να εξαφανίσουν μια σημαία. Ενώ 25 χρόνια μετά, έφεραν ολόκληρο Ούρους Ρέϊς έξω απ’ την Τζιά και το γυρόφερναν στο Αιγαίο τρεις μέρες…


Κάτσε να βάλω το κόκκινο Χ στην γωνία της οθόνης να σου εξηγήσω τι ακριβώς σημαίνει “επί του έργου”… όχι για σένα, για όλους τους άλλους που θα καταλάβουν.-(σ’χοραι εμαινα)


Ο Πυρόβολος θα είναι ξανά υποψήφιος για την ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου;;;
Φυσικά και θα είναι.
Εδώ θα ‘ναι ο Μπρουσκέλης για την ΝΟΔΕ…


 


 

Το ΑΣΕΠ γνωμοδότησε για το θέμα των 11. Το παράξενο δεν είναι ότι ο απελθών που είχε παραπέμψει το θέμα προς εξέταση και οι 11 τόσο άμεσα ενδιαφερόμενοι -ίσως και η διοίκηση του Δήμου- έχουν διαφορετική άποψη για την γνωμοδότηση, αλλά ότι καμία πλευρά δεν είπε κάτι δημόσια. Και δεν υπάρχουν μόνο οι δύο αυτές πλευρές. Υπάρχουν κι άλλες, εξίσου σιωπηλές…


Κον(λέμε τώρα) Δ.Τ. , Αγιοσπυρίδωνα, ενταύθα:
Χάρηκα. Γεια.-


Πολλές εκδηλώσεις, όλες στην Κατερίνη. Ε ναι σεβασμιότατε… μόνο με το Μητρόπολη Κατερίνης θα απομείνετε, αν αναλογιστείτε ότι η τελευταία εκδήλωση της Μητρόπολης στα μέρη μας ήταν αυτή του Νοεμβρίου του 2017 με την Μαρούπα. Απ’ την άλλη… αν είναι με ανάλογη εκδήλωση να μας ξαναθυμηθείτε… καλύτερα ξεχάστε μας άπαξ και δια παντός και πείτε και την Μητρόπολη όπως θέλετε. (Σ’χωρεμένα)


Είναι η εντύπωσή μου ή πράγματι τα βράδια στους δρόμους του Λιτοχώρου η κατάσταση είναι εντελώς ασμπέτε και μπλουζ με βερμούτ;;; Όχι στους κεντρικούς δρόμους, στους υπόλοιπους, εκεί που ο δημοτικός φωτισμός έχει κάτι λάμπες μεγάλες, αλλά απο φως… πάπαλα. Κι έχουμε κι απόθεμα (από μάπα λάμπες) απ΄το ’18 και το ’19 για να καλύψουμε τις ανάγκες μας ως το 2030;;; Αληθεύει; (Σ’χωρεμένα και κλικ εδώ για να ευθυμήσετε τζάμπα με τα λεφτά μας)


Δήμος: ο φορέας τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οργανισμός, οι οργανωμένες υπηρεσίες, η εκλεγμένη διοίκηση μιας συγκεκριμένης περιοχής.
δήμος: ο λαός, οι πολίτες, οι δημότες, εμείς.
(Σ’χωρεμένα για όλους, ασυγχώρητα για εκπαιδευτικούς)


Και είπε ο δήμαρχος: όποιος θέλει να ενημερωθεί, οι μελέτες για τα δύο αυτά θέματα που πληρώνει η Περιφέρεια, είναι στην τεχνική Υπηρεσία και όποιος θέλει μπορεί να πάει να ενημερωθεί.
Ποιος/α πήγε;
Κανείς.
Ουδείς.
Ουδεμία.
Ο δημοσιογράφος ζήτησε ενημέρωση απο την Αντιπεριφέρεια και μετά δυο μήνες του απάντησαν με όλα τα άχρηστα και κανένα χρήσιμο, ενώ το χρήσιμο είχε ζητήσει. Το ζήτησε και απο άλλη υπηρεσία και -ενώ στην αρχή του είπαν είναι δυνατό- του απάντησαν τελικά ότι δεν μπορούν να δώσουν το συγκεκριμένο έγγραφο. Και κατόπιν όλων των ανωτέρω, ο δημοσιογράφος -και δημότης- το ζήτησε εγγράφως από το Δήμο. Αντε να δούμε πότε, πως και αν απαντηθεί το αίτημα.
Αγαπητοί αιρετοί, μην αναζητήσετε εξαίρεση από την ομάδα των αιρετών που -πάνω απ’ όλα- σέβονται τις εξυπηρετήσεις. Ως τώρα, είστε όλοι/ες στην ομάδα. (Σ’χωρεμένα και(Μετράω μέρες)


 

Ερώτηση: θα πας για καφέ;

 

Πρόταση: θα πας για καφέ στο Καφέ της Χαράς που σου χρωστάει ακόμα εκείνα τα 50 ευρώ κτλ;

 


 

multimedia chapter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ιστορικό αρχείο

και ερωτώ, ω άνδρες ολύμπιοι: δεν είναι ο ηγέτης οι συνεργάτες του και οι συνεργάτες ο ηγέτης τους;