Μειώνει τα τέλη των επιχειρήσεων,

αλλά όχι τα σχόλια

η πρόθεση του δημάρχου και το ποστ που γέμισε το #μένουμεσπίτι Σάββατό μας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Την πρόθεσή του να απαλλάξει τους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες που ανέστειλαν την δραστηριότητά τους, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, από τα δημοτικά τέλη που τους βαρύνουν, για το διάστημα διάρκειας των μέτρων, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Πρόθεση του δημάρχου είναι να φέρει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -πιθανώς θα γίνει και πάλι δια τηλεφωνικής εκφοράς-, αφού υπάρχει ήδη η σχετική έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση στον Τύπο, ο δήμαρχος επέλεξε να “ποστάρει” την πρόθεσή του στο Fb, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, από την πλήρη επιβράβευση ως την πλήρη απόρριψη. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις και επ’ ευκαιρία του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ… ο σχολιασμός συνεχίζεται με ρυθμούς viral…

Την ίδια στιγμή, όχημα του Δήμου με μεγάφωνο, υπενθυμίζει στους κατοίκους του Δήμου, αλλά και στους επισκέπτες του, τις βασικές οδηγίες για τον κατ’ οίκο περιορισμό που τείνει να καταρρεύσει πανελλαδικά, λόγω του σαββατοκύριακου και των κορονο-διακοπών των 15 ημερών.

Ο σχολιασμός συνεχίζεται (κλικ εδώ)

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, μετά και την πρόσφατη σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, προτίθεται να ζητήσει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει την απαλλαγή των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Δήμο Δίου -Ολύμπου, από τα δημοτικά τέλη (ανταποδοτικά , κοινοχρήστων χώρων, τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων 0,5%) κ.λ.π.) για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, ώστε οι επιχειρήσεις και οι οικογένειές τους να ανακουφιστούν από τις βαρύτατες επιπτώσεις  που η κρίση δημιουργεί. Μένουμε αλληλέγγυοι, φροντίζουμε τον συνδημότη μας!