Βρήκε καρέκλα και τάμπλετ,

αλλά στον ΕΒΡΟ!!!

ο Δημητριάδης διοικητής Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Έβρου – ορίστηκε με απόφαση Μηταράκη μαζί με άλλους τέσσερις

 

Οι δύο πρόσφατες προτάσεις του προς την διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου αφορούσαν καλύτερες καρέκλες στο Δημοτικό Συμβούλιο και τάμπλετ για τους δημοτικούς συμβούλους, ώστε να παρακολουθούν καλύτερα την επικοινωνία με την διοίκηση. Τα βρήκε και τα δύο, αλλά θα χρειαστεί να πάει στα σύνορα, στο Φυλάκιο Έβρου για να διοικήσει το εκεί ΚΥΤ.

Με απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης ορίστηκε διοικητής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Έβρου, απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση Μηταράκη και το βιογραφικό που περιέχει, ο Δημητριάδης έχει “διοικητική εμπειρία 22 ετών σε θέσεις ευθύνης του ιδιωτικού τομέα και υπερδεκαετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης του δημόσιου τομέα, ως διοικητής κεντρικών μονάδων υγείας σε κεντρική και δυτική Μακεδονία. Έχει διατελέσει Α’ αναπληρωτής διοικητής και στη συνέχεια διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου (Ψ.Ν.Π.Ο.), διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας (Μποδοσάκειο). “

Οι υπόλοιποι τέσσερις που ανακοινώθηκαν από τον αρμόδιο υπουργό για τα ΚΥΤ Κω, Λέρου, Σάμου και Λέσβου είναι δύο απόστρατοι, μια ήδη εργαζόμενη στην Υπηρεσία Ασύλου και υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και κάτοχος διδακτορικού τίτλου με θέμα: “Ο τρόπος διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και οι επιπτώσεις στην χώρα υποδοχής” και ένας πολιτικός επιστήμων που υπήρξε πρόσφατα και γενικός γραμματέας Δήμου και μέλος δημοτικού συμβουλίου σήμερα (Κως). Στην ανακοίνωση σημειώνεται και η ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου για έναν ακόμη διοικητή, αλλά η ιδιότητα αυτή δεν καταγράφεται στο βιογραφικό του Δημητριάδη.

Άγνωστο παραμένει η διάρκεια της θητείας των νέων διοικητών και αν ο Δημητριάδης θα παραιτηθεί από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου ή θα ακολουθήσει την επιλογή του πρώην δημάρχου Κωνσταντίνου Δημόπουλου που περισσότερο απέχει, παρά συμμετέχει στις συνεδριάσεις του σώματος.

 

 

 

 

Ορίστηκαν οι νέοι διοικητές των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης(κλικ εδώ)