Τι έταξε 214 μέρες πριν

και τι πράττει 214 μέρες μετά

ο με βαρύ παρελθόν υπουργός που αγαπούσε το δάσος και θα το αποδείκνυε και θα ολοκλήρωνε την διαδικασία υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος για τον Όλυμπο

 

 

 

Ήρθε 214 μέρες πριν, στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, για το 19ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο.

Με την άφιξή του δήλωσε ότι αγαπά το δάσος και σκοπεύει να το αποδείξει.

Δεσμεύτηκε ότι το επί δεκαετίες αναμενόμενο Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο θα γίνει πραγματικότητα ως τα μέσα της επόμενης χρονιάς (2020).

Η επίσκεψή του στην περιοχή ήταν τέτοιας διάρκειας, ώστε να έχει μια δια ζώσης επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους για την “ανάπτυξη” του Ολύμπου και της περιοχής, απ’ όλες τις πλαγιές του Ολύμπου, τα πεδινά του και τα παραθαλάσσια, αλλά και ενδιαφερόμενους από μακρινές περιοχές. Αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων προσελθέντων στο Συνέδριο. Στους οποίους πιθανώς επανέλαβε την αγάπη του για το δάσος…

Σήμερα, στην μοναδικής απαξίωσης των πάντων (θεσμών, δημοκρατικότητας, λογικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας) διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου (δεύτερη μέρα συζήτησης-διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς), διαφάνηκε με ποιο τρόπο θα αποδείξει την αγάπη του στο δάσος και τι αξίας ήταν η δέσμευσή του για το Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο που μας έταξε 214 μέρες πριν.

Ως να δείτε το ρεπορτάζ με τα σχετικά –που κατέληξε η δέσμευση Χατζηδάκη-, δείτε τι είχε πει τότε. Στο προαύλιο του Φορέα Διαχείρισης, εισερχόμενος στο Συνέδριο. 214 μέρες πριν.

 

 

 

“Ως τα μέσα του 2020 το ΠΔ για τον Όλυμπο”(κλικ εδώ)