Κι ο σκύλος …

στην ουρά του

ο Στέργιος το πήγε παρακάτω για να βρεθούμε όλοι πάλι πίσω στην αρχή και η νομιμότητα και η διαφάνεια να επαφίεται και πάλι στον εποχιακό υπάλληλο, ενώ ο αιρετός είπε και ελάλησε και αμαρτία ουκ έχει

 

 

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους υδρονομείς και οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων για το θέμα και επ’ ευκαιρία του θέματος/συζήτησης.

 

 

udronomeis2020Ψ8Ξ0Ω9Δ-8ΓΕ

 

 

 

Πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονται με το θέμα των υδρονομέων, η ΕτΟ θέλει να θυμίσει στον Αστέριο Φαρμάκη, στην διοίκηση του Δήμου και στην συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση, ένα γεγονός που πέρασε “στα ψιλά”, αλλά περιγράφει τι μπορεί να συμβεί όταν καρκινώματα παρανομίας, αδιαφάνειας και μικροκομματικής διαπλοκής παραμένουν ατιμώρητα, είναι γνωστά στους αιρετούς, αλλά -με κάθε τρόπο- τα διατηρούν ατιμώρητα για να τα εκμεταλλευθούν για τις επιδιώξεις τους. Οι δέκα προσληφθέντες είναι απόλυτη επιλογή της διοίκησης, ως και του σημείου να ‘ναι 14 οι υποψήφιοι και 10 οι επιτυχόντες. Τα περί ευθυνών των αρμοδίων δεν μπορεί να περιλαμβάνουν μόνο την ουρά του σκύλου του αφέντη. Ο αφέντης είχε και έχει την πλήρη ευθύνη, μέχρι σήμερα. Αν και ο Νόμος τείνει να έχει την ευθύνη … ο Χατζηπετρής, ο καιρός και η κακοκαιρία. Αλλά ακόμη δεν φτάσαμε σε τέτοια επίπεδα σήψης και παραλογισμού.