“Δεν άκουσε ούτε για τα εμβάσματα Novartis,

ούτε για τα 2,6 εκ. των Σαμαρά -Παπασταύρου..."

ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Μπαραλιάκο για τα …συμπεράσματα

 

 

 

Σχόλιο της ΝΕ Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
για σημερινή δήλωση του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκου

Ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος, βουλευτής Πιερίας, εκτιμά μάλλον (και ίσως όχι μόνο αυτός), ότι δεν αρκούν όσα προσπαθούν οι κ Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σε κεντρικό επίπεδο και θεώρησε αναγκαίο να συμβάλλει και αυτός με το τεράστιο πολιτικό του εκτόπισμα και ως μαθητευόμενος (των προαναφερθέντων κυρίων) “αναλυτής” να μας κοινοποιήσει τα συμπεράσματά του και να μας διαφωτίσει. Προφανώς το μόνο δικό του που προσφέρει, είναι η υπογραφή του, που βάζει σε ένα έτοιμο κείμενο για “περιφερειακή κατανάλωση”. Δεν τον ενοχλεί ο χαρακτηρισμός της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού δύο φορές ως προϊόν απάτης. Δεν τον ενοχλεί, ούτε τον προβληματίζει το εκ προμελέτης αδίκημα του κ. Μιωνή, που μαγνητοφώνησε κρυφά μια συνομιλία που παρεμπιπτόντως δεν στοιχειοθετεί κανένα από τα “συμπεράσματα”, ούτε και η επιλεκτική χρήση του προϊόντος, σε επιλεγέντα χρόνο (από ποιόν άραγε?) μετά από τέσσερα περίπου χρόνια. Όραμα είδε? Μάλλον όχι. Μάλλον τώρα φαίνεται ότι έγινε το deal. Τώρα ταίριαξε το αντίτιμο που έπρεπε. Μάλλον τώρα πρέπει να πληρωθεί το τίμημα. Μάλλον τώρα φοβάται περισσότερο ο Α. Σαμαράς. Ο αρχηγός. Μάλλον τώρα καταρρέει η επιδίωξη χαρακτηρισμού του σκανδάλου Novartis ως πολιτική σκευωρία. Μάλλον τώρα είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος για τον αρχηγό και μάλλον οι πολιτικοί του σωματοφύλακες δεν επαρκούν πλέον, μάλλον. Κρίμα κύριε βουλευτά, γιατί λένε, ότι αν και Σαμαρικός βουλευτής είστε “καλό παιδί”.

Υ.Γ Προφανώς ο κ. Μπαραλιάκος δεν άκουσε ούτε για τα εμβάσματα της Novartis στην κ. Ράϊκου, ούτε για τα 2,6 εκ. των Σαμαρά -Παπασταύρου ή επειδή ακριβώς τα άκουσε στέλνει την μπάλα στην κερκίδα…

Ν.Ε Πιερίας
Αγ. Λαύρας 23 9- (1ος Όροφος)-Τηλ.2351021505 -Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr

 

 


Η δήλωση Μπαραλιάκου


Συμπεράσματα από τις τελευταίες αποκαλύψεις:
Από την ώρα που έριξαν την Κυβέρνηση, εξαπάτησαν τους Έλληνες και συγκρότησαν κυβέρνηση, αντιμετώπισαν το Μέγαρο Μαξίμου σαν «μαγαζί» –όπως το αποκαλεί ο κ. Παππάς- και χρησιμοποίησαν την εξουσία για να βγάζουν λεφτά. Για να κρατήσουν τη «δουλειά» –όπως αντιλαμβάνονταν τη διακυβέρνηση του τόπου- στα χέρια τους αποφάσισαν να γίνουν καθεστώς. Και για να γίνουν καθεστώς προχώρησαν στη συγκρότηση παρακράτους. Αυτή ήταν η φιλοσοφία και η ιδεολογία που τους καθοδηγούσε. Έτσι έστησαν την σκευωρία Novartis για να σπιλώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και έτσι κατρακύλησαν στην πολιτική αθλιότητα να κατασκευάζουν ψευδείς ισχυρισμούς και συκοφαντικές επιθέσεις τόσο εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όσο και εναντίον του επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του. Το γεγονός ότι ο κ. Παππάς ζητούσε από τον κ. Μιωνή να προτρέψει τον δικηγόρο του κ. Σταύρο Παπασταύρου «να βγει να μιλήσει» εναντίον της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι αποκαλυπτικό της αντίληψης, της νοοτροπίας και των μεθοδεύσεων που εφάρμοζαν.