Ενός fake,

μύρια έπονται

και η σοβαρότητα “πάει περίπατο”…

 

 

 

Όψιμος blogατζής που καταγράφει ήδη υψηλά ρεκόρ στο fake, στο news και στα δύο μαζί, ως πρόσφατα μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ), έγραψε για την υποψηφιότητα τοπικού στελέχους για την προεδρία, όταν και εάν γίνουν οι εκλογές στην ΝΔ, η ημερομηνία των οποίων δεν έχει καν καθορισθεί… Το στέλεχος δεν δήλωσε ποτέ το παραμικρό, δημόσια. Αμέσως μετά το δημοσίευμα-αποκάλυψη, άλλο στέλεχος της ΝΟΔΕ, επικοινώνησε με το στέλεχος-υποψήφιο (κατά τον όψιμο) και ο φερόμενος -από τον όψιμο- ως υποψήφιος διαβεβαίωσε το άλλο στέλεχος ότι δεν αποφάσισε να είναι υποψήφιος για τις εκλογές που ακόμη δεν έχουν καθορισθεί πότε θα γίνουν. Κι αφού υπήρχε θέμα υποψηφιοτήτων στην πιερική ΝΔ, την σκυτάλη της πλήρους ενημέρωσης πήρε το γνωστό χουντοblog και κατέγραψε τις υποψηφιότητες σε τρεις, φωτογραφίζοντας και τον Συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας με έναν από τους τρεις υποψηφίους και προσμετρώντας σ’ αυτές και το “άλλο στέλεχος” που είχε τηλεφωνήσει στον κατά τον όψιμο υποψήφιο που δεν “κατεβαίνει” τελικά… Τούτων δοθέντων, επεμβαίνει δημόσια ο τομεάρχης της Πιερίας και επιβάλλει ότι όποιος θέλει να είναι υποψήφιος στις εκλογές που ακόμη δεν έχουν καθορισθεί χρονικά, θα πρέπει να τον ενημερώνει προσωπικά. Έτσι, προχθές, την υποψηφιότητά του κατέθεσε και ο σημερινός εκτελών χρέη πρόεδρου, μιλώντας σε τοπικό κανάλι,  έχοντας -σίγουρα- ήδη ενημερώσει προσωπικά και τον κο Κλώνο…

Δηλαδή… φανταστείτε τι θα γίνει αν προκηρυχτούν οι εκλογές στην ΝΔ, με το τοπικό απόθεμα σοβαρότητας σε αρνητικά επίπεδα!!!

 

 

 

Δήλωση Τομεάρχη Δ.Ε.Ε.Π. Πιερίας της Ν.Δ. Ε. Κλώνου για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές

 

Ενόψει  των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ενημερώσω τα κομματικά μέλη του Νομού μας ότι την αποκλειστική ευθύνη της οργάνωσης της εκλογικής διαδικασίας την έχει ο υπογράφων.

Θα παρακαλούσα λοιπόν, όποιο μέλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος – υποψηφία να με  ενημερώσει εγκαίρως προσωπικά, και να μην το (παρα)πληροφορούμαι από τα μέσα δικτύωσης η τα δημοσιογραφικά sites, διότι θα θεωρηθεί ως έλλειψη σεβασμού προς την Διοργανώτρια Αρχή – Γραμματεία Οργανωτικού καθώς και τις γενικότερες διαδικασίες του Κόμματος που ορίζονται από το καταστατικό του.

Επιθυμία όλων είναι η διεξαγωγή μιας ομαλής διαδικασίας χωρίς εντάσεις και εσωτερικές διαμάχες ,ιδιαίτερα σε έναν νομό που έστειλε ένα σαφές μήνυμα συσπείρωσης τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές εκλογές.

 

                               Καλή επιτυχία σε όλους.

 

Ελευθέριος Γ. Κλώνος

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ