Έχουμε και Περιφερειακή Συμπαραστάτη

και συναντήθηκε με τον δήμαρχο

τον Συμπαραστάτη Δημοτών & Επιχείρησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου,  Κώστα Παπαγιαννόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο, Απόστολο Ντινάκη

 

 

 

 

 

Δελτίο τύπου

ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΙΟΒΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ»

Συνάντηση με την Περιφερειακή Συμπαραστάτη Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου, είχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν και ο τρόπος λειτουργίας του θεσμού στο πλαίσιο της διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στις σχέσεις τους με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας. Παρόντες στη συνάντηση ο Συμπαραστάτης Δημοτών & Επιχείρησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου,  Κώστας Παπαγιαννόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δίου-Ολύμπου, Απόστολος Ντινάκης.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, τόσο σε περιφερειακό όσο και δημοτικό επίπεδο, είναι μία νέα ανεξάρτητη αρχή που βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, που ερευνά αναφορές κακοδιοίκησης και διαμεσολαβεί μεταξύ των υπηρεσιών και των πολιτών ή επιχειρήσεων, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που ανακύπτουν με υπηρεσίες ή νομικά πρόσωπα της Περιφέρειας. Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε η συνεργασία μεταξύ Συμπαραστάτη Περιφέρειας και Δήμου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα της κας Παυλίδου, ενώ της προσφέρθηκε το επετειακό λεύκωμα με τις ιστορικές φωτογραφίες του Fred Boissonnas από την ανάβασή του στο Μύτικα, την κορυφή του Ολύμπου.