Λεφτά υπάρχουν,

το θέμα είναι που πάνε

και πόσο οι άρχοντές μας σέβονται το χρήμα των βαρύτατα φορολογούμενων πολιτών

 

 

 

 

 

 

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ενημέρωσε το σώμα ότι, πρόσφατα, ο Δήμος έλαβε επιχορήγηση-ενίσχυση 220.000 ευρώ για έργα που αφορούν την λειψυδρία.

Επ’ ευκαιρία έκανε και έναν απολογισμό των ενισχύσεων που έλαβε ο Δήμος στο δεκάμηνο της δημαρχίας του επισημαίνοντας ότι το συνολικό ποσό -και λόγω πανδημίας- έφτασε τα 1.180.000 ευρώ, κονδύλια που προέρχονται από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υποδομών. Ολοκλήρωσε τον απολογισμό υπενθυμίζοντας ότι στην προηγούμενη περίοδο, στην πενταετή δημαρχία Δημόπουλου, ο Δήμος έλαβε συνολικά ενισχύσεις συνολικού ύψους 898.000 ευρώ.

Η ΕτΟ υπενθυμίζει ότι οι φτωχές επιδόσεις Δημόπουλου και οι εντυπωσιακότερες επιδόσεις Γερολιόλιου είναι περίπου ίσες με το ποσό που δωρήθηκε σκανδαλωδώς για ένα μόνο έργο, αυτό της αντιμετώπισης της κατολίσθησης του Πλαταμώνα, ήτοι 850.000 ευρώ (με ΦΠΑ24%), με το οποίο το ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε αδικαιολόγητα ευθύνες ιδιωτών. Με απόφαση 16 δημοτικών συμβούλων μας, περιφερειακών συμβούλων και λεφτά μας που βρέθηκαν στο ταμείο της Αντιπεριφέρειας/Περιφέρειας και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.