Άλλα πάλι…

στην Κονταριώτισσα

από λαϊκή συνέλευση δια περιφοράς…περάσαμε στην λαϊκή συνέλευση δια περιφοράς-πριβέ… στο κινητό του προέδρου!!!

 

 

 

Η ΕτΟ εντόπισε χθες δύο τρωτά στην πρόθεση του πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου Κονταριώτισσας και φάινεται πως εισακούστηκε, αφού ο Στέφανος Παπαδόπουλος επανήλθε, διευκρινίζοντας ότι η επικοινωνία των δημοτών, για τις ανάγκες της λαϊκής συνέλευσης-απολογισμού, θα γίνει μέσω του … κινητού και του προσωπικού του email!!!.

Η όλη υπόθεση θα μπορούσε να είναι ένα ολίγον τι φαιδρό περιστατικό, αν θέματα όπως ο ετήσιος απολογισμός εν είδει λαϊκής συνέλευσης δεν ήταν μια εντελώς σοβαρή υπόθεση. Και το κύριο ερώτημα που τώρα -και μετά όλα αυτά- αναδύεται είναι αν μπορεί ένας απολογισμός-λαϊκή συνέλευση (στην οποία θα κατατεθούν και προτάσεις) μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κύριο χαρακτηριστικό τέτοιων εκδηλώσεων είναι η δια ζώσης επικοινωνία αρχόντων και αρχομένων και η ζωντανή διάδραση, είτε με τη μορφή προτάσεων, είτε με την καταγραφή προβλημάτων και παραπόνων.

Κι αν ο πρόεδρος με τις καλές προθέσεις δεν γνωρίζει, ο αντιδήμαρχος που συνεργάζεται για την επιτυχία της εκδήλωσης… δεν ήξερε;;; Κι αν δεν ήξερε… δεν ρώταγε;;; Ας ρωτούσε όσους “κάηκαν” από τις ενέργειες ενός αντιδημάρχου της διοίκησης Δημόπουλου που βεβαίωνε ΄με σφραγίδα και υπογραφή -αφού κατέστρεψε ένα όμορφο σιντριβάνι στο κέντρο του Λιτοχώρου- ότι θα το …αναπλάσει με δωρεάν πέτρες από γκρεμισμένα σπίτια και το αποτέλεσμα είναι ένα ακαλαίσθητο παρδαλούδι, πληρωμένο από την ΔΕΑΔΟ…