Μηνύματα

για επιτυχόντες και αποτυχόντες

πάντα με την σειρά που τα λάβαμε

 

 

 

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Μήνυμα για την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών.

          “Μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ανταμείβει παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς κι όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Θερμά συγχαρητήρια σε όσα παιδιά μας βλέπουν σήμερα να ανοίγεται μπροστά τους η πόρτα ενός Πανεπιστημίου. Για όσα δεν ανοίγουν οι πόρτες αυτές, είναι καλό να θυμούνται ότι οι βάσεις που ανακοινώθηκαν είναι βάσεις μιας νέας αρχής. Όχι όμως και βάσεις ζωής. Η ζωή είναι στίβος και τα εφαλτήρια για την επιτυχία, μας περιμένουν σε κάθε βήμα. Αρκεί να τολμήσουμε το επόμενο βήμα. Καλή Αρχή και καλή Ζωή στη νεολαία μας! Καλή αρχή στο μέλλον του τόπου!”

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κώστα Κουκοδήμου

για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία λαμπρή ακαδημαϊκή διαδρομή, καθώς και ένα πολύτιμο εφόδιο για το επαγγελματικό τους και όχι μόνο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους οικείους των παιδιών μας,  οι οποίοι και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν γύρω μας είχαν καθοριστική συμβολή στη δικαίωση αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας.

Στους συμμετέχοντες των εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να είναι βέβαιοι ότι με επιμονή, αποφασιστικότητα θα δικαιώσουν τους στόχους και τα οράματά τους.

Παράλληλα, καλωσορίζω στην πόλη μας, τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού – Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα κοντά τους.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Το μέλλον σας ανήκει!

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θερμά συγχαρητήρια! Στους επιτυχόντες  των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων του νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Σε μια  αρκετά διαφορετική σχολική χρονιά  λόγω της πανδημίας, κατορθώσατε παρά τις δυσκολίες  που προέκυψαν  να πετύχετε τους στόχους σας και να  εκπληρώσετε τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στις οικογένειές σας αλλά και στους καθηγητές σας. Τους ανθρώπους αυτούς  που σας στήριξαν και σας συμπαραστάθηκαν.

Τέλος προτρέπω όλους τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν σε αυτή τη δοκιμασία  να  συνεχίσουν την προσπάθειά τους  με πίστη, δύναμη  και  αισιοδοξία και το αίσιο αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να επιτευχθεί.

Καλή αρχή, καλή σταδιοδρομία!

 

Μπέττυ Σκούφα
Βουλεύτρια (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία) Πιερίας

 

 

Κατερίνη, 28/8/2020

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη

για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

 

Ημέρα χαράς η σημερινή για τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καταβάλλοντας φέτος ιδιαίτερες προσπάθειες εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία και στη διαδικασία της μάθησης. Τους συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά τους, ένα ταξίδι στη γνώση, με στόχο να πετύχουν τα όνειρά τους.

Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν τις προσπάθειες και να διεκδικήσουν εναλλακτικές ευκαιρίες. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι όλοι ανεξαιρέτως, επιτυχόντες και μη, πρόκειται να διανύσουν μια επίμοχθη διαδρομή όπου η εργατικότητα, η επικέντρωση στους στόχους και η κατάκτηση της γνώσης είναι μονόδρομος για την επιτυχία στην πραγματική ζωή.

Συγχαρητήρια, επίσης, στις καθηγήτριες και τους καθηγητές για την καθοριστική συμβολή τους σ’ αυτήν την πολυετή προσπάθεια των μαθητών καθώς και τις οικογένειές των παιδιών για τη συμπαράσταση και αρωγή στον αγώνα τους.

Καλή πρόοδο σε όλους!

 

 

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας, ευχόμενος παράλληλα να έχουν καλή επιτυχία στις σπουδές τους . Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους αυτούς που δεν πέτυχαν της εισόδου τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα  της χώρας, προτρέποντας τους να μην το βάλουν κάτω και με πίστη  στις δυνάμεις τους να συνεχίσουν την  προσπάθεια, έχοντας στο μυαλό τους πως οι κόποι πάντα αμείβονται . Τέλος , θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις οικογένειες των υποψηφίων, ανεξάρτητα αν πέρασαν ή όχι , για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης και συμπαράστασης που έδωσαν, βρισκόμενοι ηθικά και υλικά κοντά τους και στην προσπάθεια αυτών για είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

                                              

                           Κώστας Κιτιξής

  Γραμματέας Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

 

 

Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δείχνοντας πάντα ενδιαφέρον  για τις σχολικές επιδόσεις των αθλητών/τριών του θέλει να συγχαρεί όλους τους υποψηφίους του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τις επιτυχίες τους. Η παιδεία και η καλλιέργεια του πνεύματος είναι εφόδια που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον κάθε αθλητή γι’αυτό και σκοπός του Ομίλου είναι όχι μόνο η άσκηση του σώματος αλλά η ολόπλευρη-σφαιρική καλλιέργεια και η σφυρηλάτηση προσωπικοτήτων με παιδεία. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αθλητές του καθώς και σε όλους του επιτυχόντες του Νομού Πιερίας, καλή αρχή στη φοιτητική τους ζωή και να συνεχίσουν να κοπιάζουν μέχρι να πετύχουν τον κάθε τους στόχο.