Μάσκες-αλεξίπτωτα και στην Πιερία

κι αυτό είναι ζωτικό θέμα δημόσιας Υγείας

δεν είναι, κε Εισαγγελέα? – τις πληρώσαμε 6.000.000 και είναι τόσο μεγάλες που ο ιός περνάει απ’ το πλάϊ – θα το ερευνήσετε και μάλιστα κατεπειγόντως???

 

 

 

 

 

Κάποιοι είπαν ότι τα προβλήματα αφορούν μόνο μάσκες που μοιράστηκαν σε σχολεία της Αθήνας και της Αττικής.

Στο δελτίο των 9μμ της 15ης.9.2020, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι πρόκειται για “πραγματικό μπάχαλο” και φιλοξένησε και τον κο Σύψα που βεβαίωσε ότι… η μάσκα είναι συμπληρωματικό μέτρο και ο αερισμός των αιθουσών είναι κυριότερο και αποτελεσματικότερο…

Ότι και να πούνε διάφοροι εδώ στην Πιερία ή διάφοροι ειδικοί στην πρωτεύουσα… η πραγματικότητα είναι μπροστά στα μάτια μας, οι φήμες και οι ανακρίβειες έχουν πολύ κοντά και εντελώς γυάλινα πόδια. Όσο κι αν ο τοπικός Τύπος και “Τύπος” βλέπει ό,τι τον βολεύει, αλλά όχι τα σημαντικά, μάσκες-απάτη μοιράστηκαν ΚΑΙ στα σχολεία της Πιερίας.

Μάσκες πιθανώς από ύφασμα άσχετο με το μπλοκάρισμα των σωματιδίων που μεταφέρουν τον COVID 19, μάσκες υπερμεγέθεις που ΔΕΝ εφαρμόζουν στο πρόσωπο μικρών και μεγαλύτερων παιδιών, μάσκες που περισσεύουν ακόμα και σε πρόσωπο ενηλίκου, μάσκες μούφα και απάτη που πληρώσαμε από την τσέπη μας σε κατασκευαστές, άσχετους ως χθες με υφάσματα και ράψιμο που μάλλον έκοψαν απλόχερα το ύφασμα για να δικαιολογήσουν την -κατά πολλούς- υψηλότατη τιμή αγοράς τους από το κράτος. Και την συνολική δαπάνη των 6.000.000 ευρώ. Αυτό το κράτος που στο δημόσιο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, μίλησε σήμερα για “μπάχαλο”.

Σίγουρα το μέγεθος των μασκών που δόθηκαν χθες στους μαθητές ΚΑΙ της Πιερίας είναι τέτοιο που ΔΕΝ μπλοκάρει τον ιό. Μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες.

Γι’ αυτό -κυρίως- πρέπει να κάνετε κάτι, κε Εισαγγελέα.

Όχι κάτι ασύμβατο με τα καθήκοντά σας.

Το εντελώς συμβατό.

Και άμεσα και ταχύτατα.

ΔΕΝ πρέπει;