“Γεμίστε” τα info-kiosks

με τα στοιχεία των επιχειρήσεών σας

ως τις 10 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιμελητήριο Πιερίας

 Προβολή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Π.Ε. Πιερίας στους διαδραστικούς σταθμούς πληροφοριών (info kiosk)

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προβολής της Π. Ε. Πιερίας ως τουριστικού προορισμού για δώδεκα μήνες το χρόνο, προτίθεται να τοποθετήσει από ένα διαδραστικό σταθμό πληροφοριών (info kiosk) στο κέντρο των τριών δήμων της Π.Ε. Πιερίας, στο δήμο Κατερίνης, στο δήμο Δίου – Ολύμπου και στο δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση των διαδραστικών σταθμών πληροφοριών (info kiosks), παρακαλούμε πολύ όλους τους επιχειρηματίες ξενοδόχους να αποστείλουν επικαιροποιημένες πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή τους, για αποκλειστική χρήση στα info kiosks.

Οι πληροφορίες θα αφορούν τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης (ονομασία επιχείρησης, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο σταθερό & κινητό, αριθμό δωματίων, ιστοσελίδα) καθώς και φωτογραφίες (μία εξωτερικά του καταλύματος και μία των δωματίων).

Οι παραπάνω πληροφορίες και φωτογραφίες να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@champier.gr ή να τις στείλετε ταχυδρομικά στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9, 60134 Κατερίνη ή να τις προσκομίσετε στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Παρακαλούμε πολύ οι παραπάνω πληροφορίες να αποσταλούν το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου 2020.