Εδέησαν (και ΘΑ διαχειριστούν

και ΘΑ αντιμετωπίσουν)

και ΘΑ ασχοληθούν με σοβαρή καταγγελία που αφορά την πανδημία και τους μαθητές, με δυο βδομάδες καθυστέρηση ήδη

 

 

 

 

Δύο βδομάδες μετά την σοβαρή καταγγελία του τοπικού ΚΚΕ, οι αρμόδιοι -και υπεύθυνοι- είχαν σήμερα συνάντηση εργασίας για το θέμα της καταγγελίας. Αμέσως μετά μας ενημέρωσαν ότι ΘΑ διαχειριστούν και ΘΑ αντιμετωπίσουν “τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και – η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας– κατέστησε σαφές, ότι, είναι επιτακτική ανάγκη, να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση  των μαθητών προς και από το σχολείο και τη νέα σχολική χρονιά, με δεδομένο τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού“.
Με δεδομένο ότι ήδη η πρώτη ενασχόληση με το θέμα καθυστέρησε δύο -2- βδομάδες και το γεγονός ότι η ενημέρωση για την συνάντηση εργασίας δεν αναφέρεται καν στην καταγγελία, αλλά γενικόλογα στην ασφαλή μετακίνηση των μαθητών… καταλαβαίνουμε όλοι, πότε περίπου θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το πρόβλημα. Για τους λάτρεις των αριθμών, ο υπολογισμός είναι σχετικά εύκολος: αν για την επιτακτική ανάγκη το μεσοδιάστημα και η ψηλάφιση απαιτεί 14 μέρες, η λύση πόσες απαιτεί;

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τους υπευθύνους για τη μεταφορά των μαθητών (Ταξί, Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ) , τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Φλώρα Σορώτου, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Μεταξία Τσιαργαλή,  καθώς και υπηρεσιακούς  παράγοντες, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επεσήμανε, ότι, με αγαστή συνεργασία, θα διαχειριστούν και θα αντιμετωπίσουν, τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και κατέστησε σαφές, ότι, είναι επιτακτική ανάγκη, να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση  των μαθητών προς και από το σχολείο και τη νέα σχολική χρονιά, με δεδομένο τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού.