Δεν αρκεί μια απόφαση δικαστηρίου

απαιτούνται πολλά περισσότερα

και κυρίως γνώση, μνήμη και αποφασιστικότητα

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Η προσπάθεια της ΝΔ να καταστεί αίφνης η κυριότερη αντιφασιστική πολιτική δύναμη της χώρας, μπορεί να καταγραφεί μόνο ως ξεδιάντροπη φάρσα, ως απόπειρα παραχάραξης της πολύ πρόσφατης Ιστορίας μας. Δεν είναι μόνο τα ακροδεξιά στελέχη που ως πρόσφατα είχαν πλήρως ρατσιστικές και φασιστικές-νεοναζιστικές απόψεις, τις οποίες αναγκάστηκαν να αποκηρύξουν, μόνο αφού ανέλαβαν κυβερνητικά πόστα και θέσεις και αντιμετώπισαν προβλήματα εντός και εκτός της χώρας.

Είναι και το τι ακριβώς συνέβη και για χρόνια υπερβολικά πολλά η ΧΑ αλώνιζε κυριολεκτικά και οι τότε κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σφύριζαν στου Μιχαλολιάκου, του Παππά, του Κασιδιάρη, του Λαγού, του Γερμενή, του Παναγιώταρου και πολλών άλλων τον σκοπό. Είναι ήδη βέβαιο ότι χρειάστηκε να χάσει την ζωή του ένας ακόμη και με τον τρόπο που την έχασε για να δοθεί η πραγματική εντολή για αξιολόγηση -έστω- του πραγματικού ρόλου και των χαρακτηριστικών του νεοναζιστικού μορφώματος-τέρατος. Απόδειξη στέρεη αποτελεί και ο χρόνος που χρειάστηκε για τις διαπιστώσεις, σε σχέση με το χρόνο των κύριων γεγονότων και της ταυτόχρονης απραξίας της Δικαιοσύνης που καθυστερημένα έπραξε τα δέοντα, με ορμή και ταχύτητα ανάλογη του άλλοθι που απαιτούσαν τα χρονίζοντα -τότε- ερωτηματικά, όλα άκρως πολιτικά και ταυτόχρονα ποινικά. Μέγιστη συμβολή στο τελικό αποτέλεσμα είχαν και έχουν τα ΜΜΕ, συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες και δημοσιογράφοι που -παρά τους νόμους και τις οδηγίες της ΕΕ, ήδη νόμους ΚΑΙ του Ελληνικού Κράτους- ΔΕΝ αντιμετώπισαν ποτέ καμία κατηγορία -έστω- για πολλά που έπραξαν επί μακρόν.

Η καθυστερημένη αντίδραση της ελληνικής πολιτείας στην φασιστική και νεοναζιστική απειλή χρειάστηκε το αίμα πολλών για να πάρει σάρκα και οστά, επαληθεύοντας μια μοίρα καταγεγραμμένη και στον Εθνικό μας Ύμνο που πρέπει να αλλάξει, έστω στα 200 χρόνια της όποιας Ελευθερίας μας.

Τιμώντας το αθώο αίμα ανώνυμων προσφύγων και μεταναστών, βιοπαλαιστών και συνδικαλιστών, φοιτητών και εργαζόμενων, του αξέχαστου KillahP, όλων των θυμάτων των παρανοϊκών εγκληματιών, αναδημοσιεύουμε σήμερα μια απόδειξη του ποιοι έγιναν φράγμα και ποιοι γέφυρα για την εγκληματική οργάνωση-δήθεν … λαϊκό σύνδεσμο. Ειδική μνεία απονέμουμε και στους δικαστές που ενέκριναν την δημιουργία του κόμματος και ποτέ δεν ένιωσαν υπεύθυνοι για την απόφασή τους, τόσο που πρώτοι να προβληματιστούν και να επανορθώσουν.

 

Τίποτα δεν τέλειωσε και δεν θα τελειώσει με την σημερινή απόφαση.

Πρέπει πέρα και πάνω από τους εγκληματίες να ασχοληθούμε με όλους τους συμπολίτες μας που έβαλαν την ΧΑ στο μυαλό τους, στο στόμα τους, στην καρδιά τους και στην Βουλή των Ελλήνων. Πριν απ΄όλα, πρέπει να καταλάβουν τι έκαναν. Τι επέλεξαν και έπραξαν και τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών και πράξεων. Οι Σύμμαχοι, αφού κατέλυσαν το κράτος του ναζισμού, έφεραν τους Γερμανούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και για να δούνε ένα από τα ασύλληπτης παράνοιας εγκλήματα των ηγετών που στήριξε ολοκληρωτικά και για να μην αμφισβητήσουν την Ιστορία. Η δε Ιστορία έχει την συνήθεια να επαναλαμβάνεται, όταν δεν τιμάται επαρκώς.-

 

 

Η “προφανής οικειότητα” και πως περιγράφει ο Μπαλτάκος τον Σαμαρά, τις αποφάσεις του, το τι συνέβη τότε που σήμερα περιγράφεται από την ΝΔ ως “φράγμα στην ΧΑ”…