Αθώος

-τελικώς-

-όπως και αρχικώς, πιθανότατα…-

 

 

Ο μόνος υπάλληλος του Δήμου μας που εκπαραθυρώθηκε-απολύθηκε-διώχθηκε με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο από την προηγούμενη δημαρχία (Κ. Δημόπουλου), αθωώθηκε προχθές στο Εφετείο, μετά πλήρη δικαστικό αγώνα, στο τελευταίο στάδιο του οποίου, ο διώκτης του δεν ήταν καν παρόντας…

Η περίπτωσή του και η πρωτοφανής δικαστική του περιπέτεια περιελάμβανε -μεταξύ πολλών άλλων- και την σπάνια περίπτωση καταδίκης του ηθικού αυτουργού, παράλληλα και ταυτόχρονα με την αθώωση του φυσικού -αυτουργού-.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σε βάρος του δίωξης (όχι της ποινικής) σε βαθμό εκπαραθύρωσης, ήταν και το γεγονός ότι, αν και εκπαραθυρώθηκε, ο προϊστάμενός του ποτέ δεν κοινοποίησε την απόλυση εκεί που έπρεπε από τον νόμο, με αποτέλεσμα ο εκπαραθυρωθείς απολυμένος να μην λάβει ούτε καν επίδομα ανεργίας.

Η περίπτωσή του θα έπρεπε να απασχολεί και τότε και πάντα τους συναδέλφους του, οι οποίοι μιλιά δεν έβγαλαν, όπως για όλα τα θέματα που τους αφορούν, ως εργαζόμενους και συναδέλφους.

Οι αιρετοί προϊστάμενοί τους ποτέ δεν ασχολήθηκαν με καραμπινάτες, υπαρκτές παρανομίες που συμβαίνουν στην υπό την δικιά τους διοίκηση δημοτική επιχείρηση και ο απελθών συνάδελφός τους, σε εσωτερική έρευνα που διενήργησε με την συνεργασία κάποιου που περνούσε, είδε φως και μπήκε, εντόπισε πάμπολλες άλλες “παρανομίες” και “τρίχες” και δεν κατόρθωσε να διακρίνει βουνά ατασθαλιών και παρανομιών (χωρίς εισαγωγικά). Τέτοιαι και άλλαι παρανομίαι-βουνά εντόπισαν όμως αρμόδιοι και υπεύθυναι έρευναι, αρμοδίων κρτικών Αρχών κια βάλε. Επί μακρόν αναμένουν στοιχεία τελικά, ώστε τελικαί να καταστούν. Οι δε προϊστάμενοι αιρετοί επιτρέπουν να μετατρέπονται εις στοιχεία , αμαρτίαι τέκνων αγαπητών, κολυμπώντων εις αμαρτίας καραμπινάτας.

Ο καιρός περνά και μεις μαζί του. Και εις άλλα με υγεία. Πάνω απ’ όλα.-