“Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα

στις σχολικές μονάδες της Πιερίας"

Μάνη μετά από επίσκεψη στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

 

 

 

 

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πιερίας

 

Η Βουλευτής επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πιερίας, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας, κυρία Φλώρα Σορώτου και τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας, κυρία Μεταξία Τσιαργαλή.

Οι Διευθύντριες ενημέρωσαν τη Βουλευτή για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Πιερίας, αναφέροντάς της παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα κλειστό τμήμα και ότι δεν έχει καταγραφεί κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αποτέλεσμα της σοβαρής και συντονισμένης προσπάθειας όλων των αρμοδίων αλλά κυρίως της πιστής τήρησης των μέτρων υγιεινής και προστασίας τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους μαθητές.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε και συνεχάρη στο πρόσωπο των Διευθυντριών όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Πιερίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες και τις διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους, αρωγός, σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της υγείας της εκπαιδευτικής κοινότητας και την απρόσκοπτη συνέχιση της σχολικής λειτουργίας.