Ανακαλείς;

ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ;;;

τι να σου πω… δεν ασχολούμαι με το Facebook κι ένα ουίσκυ το πίνω ενίοτες

 

 

 

 

 

Ένα μήνα πριν, από το Facebook, ο δήμαρχός μας μας καλούσε να παρακολουθήσουμε την τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για “την υποδειγματική διαδικασία και τον ουσιαστικό διάλογο που ακολούθησε” έδινε τα συγχαρητήριά τους στους “Δημοτικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για τις γόνιμες προτάσεις τους και τον διάλογο.”.

Ένα μήνα πριν, δήλωνε στο Facebook ότι “Με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να ξεπεράσουμε τις πρόσκαιρες δυσκολίες που έφερε μαζί της η πανδημία στην λειτουργία των συλλογικών οργάνων, παραμένοντας ταυτόχρονα ασφαλείς.”.

Ένα μήνα μετά, σε μια τέτοια τηλε-συνεδρίαση, ο δήμαρχός μας αποποιήθηκε και την σχέση του με το Facebook ακόμη, ενώ διατηρεί δύο Facebook λογαριασμούς, ενώ συχνά-πυκνά, ο ίδιος και ο Δήμος ανακοινώνουν σημαντικό υλικό και πληροφορίες μόνο από το Facebook.

Αλλά αυτό, η αποκήρυξη του Facebook, παρά και το θυμιάτισμα της προ μηνός μοντέρνας τεχνολογίας, ήταν το ελάχιστα σημαντικό της χθεσινής τηλε-συνεδρίασης, αν κι αυτό μετατρέπεται σε σημαντικότατο, λόγω της -διαφαινόμενης ή ήδη βέβαιης- ευκολίας με την οποία ο εν ενεργεία δήμαρχος αλλάζει θέσεις, πιθανώς και συνήθειες, κατά το δοκούν και προκειμένου να αποφύγει ή να τερματίσει μια δυσάρεστη συζήτηση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, στις περίπου έξι ώρες της χθεσινής e-συνεδρίασης υπήρξαν πολλά χειρότερα περιστατικά που αρμόζουν απόλυτα σε μια διοίκηση που από προθέσεις πάει πολύ καλά -γι’ αυτό τις μετέτρεψε σε προμετωπίδα (ΣΥΝ-θεση)-, αλλά από αποτελέσματα αναγκάστηκε πολύ νωρίς να βρίσκει παρηγοριά μόνο στην αυτάρεσκη (αυτο)επιβεβαίωση επιτυχιών ανύπαρκτων και υπερβολών ανεπίτρεπτων, είτε είχαν υπάρξει οι προεκλογικές της εξαγγελίες, είτε όχι. Όπως πχ ισχύει με κάθε διοίκηση Δήμου και το αν καταφέρνει να μαζεύει τα σκουπίδια ή δεν το καταφέρνει. Σε άλλα επίπεδα και για θέματα πέραν της καθημερινότητας, κρίνεται η επιτυχία ή όχι. Και συμπληρώνοντας χρόνο και 14μηνο, η διοίκηση Γερολιόλιου έχει εκτεθεί ήδη, σε πάμπολλες ευκαιρίες. Όσοι το αμφισβητούν και βάζουν σφραγίδες ή δηλώνουν ισχυροί λόγω πίστης στην συμπαράταξη και βαυκαλίζονται με φτηνά κείμενα και άθλιες φωτογραφίες, μπορούν να ελπίζουν ότι η μνήμη μας αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μέχρι στιγμής και συμπληρώνοντας 12ωρο μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, καμία παραίτηση και καμία πρόθεση παραίτησης δεν έχει γίνει γνωστή, από την διοίκηση και την συμπολίτευση ή την όποια αντιπολίτευση. Ελπίδα όλων μας είναι το βίντεο που θα δημοσιευτεί να είναι άρτιο, απείραχτο και πλήρες.-