Οι παρανομίες υπαρκτές

η συγνώμη ανύπαρκτη!

ο μικρότερος και συνεταίρος στην διοίκηση καταγγέλλει στο Fb και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο ηγέτης της “συγκυβέρνησης” και δήμαρχος…δεν ασχολείται με το Fb και εξαφανίζει και επίσημες εξελίξεις, αποτέλεσμα των καταγγελιών και στο Fb και αρμοδίως

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για την οποία ο Κιάφας ρώτησε, ο δήμαρχος διέψευσε και ο Φαρμάκης επιβεβαίωσε και περιέγραψε, συνεχίζεται στον Πλαταμώνα. Κι αυτό γίνεται γνωστό από το Fb, με το οποίο ο δήμαρχός μας ΔΕΝ ασχολείται. Και γίνεται γνωστό από δημοσιεύσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΔΟΛ και “συγκυβερνώντα”, Στέργιου Φαρμάκη.

Στο σημερινό του post, παραθέτει φωτογραφίες για τον εντοπισμό των παρανομιών, την πρόχειρη, αλλά αποτελεσματική άρση τους και διαβεβαιώνει ότι και οι αρμόδιες αρχές θα ενημερωθούν για τις παρανομίες και τους παρανόμους και το έργο του εντοπισμού και της άρσης των παρανομιών θα ολοκληρωθεί.

Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, συνεχίζει να τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα και σε τίποτα δεν ανασκεύασε την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μόνη επίσημη εξέλιξη, η ενεργή πρόσκληση των προέδρων των τοπικών συμβουλίων στις τηλε-συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν οι προσκλήσεις μετατραπούν σε πραγματική συμμετοχή, ο πρόεδρος του Πλαταμώνα θα έχει πιθανώς την ευκαιρία να περιγράψει και αυτός το τι ακριβώς συνέβη τους τελευταίους έξι μήνες στην κοινότητά του και πως βρέθηκε κατηγορούμενος από κατήγορος και πως τελικά αθωώθηκε.

Οπότε και η μεταμέλεια και η δημόσια παραδοχή και συγνώμη θα είναι επιβεβλημένη.

Όχι του Φαρμάκη, ούτε του Κωτούλα.

Ούτε του Κιάφα, σίγουρα.

Μετά την μεταμέλεια του δημάρχου, καλό είναι να πράξει παρομοίως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που άκουγε άφωνος και άπραγος τους δύο εταίρους της διοίκησης και δημαρχίας να αλληλοδιαψεύδονται, σε επίσημη συνεδρίαση του σώματος, χωρίς να πει ή να πράξει το παραμικρό. Και τίποτα δεν  έπραξε έκτοτε, ανκαι το θέμα αφορούσε -από την πρώτη στιγμή, έξι μήνες πριν- και αφορά, ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και οικολογικά απαράδεκτες.-

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Την ενημέρωση συμπλήρωσε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Νικος Κωτούλας, από το προφίλ της Κοινότητας Πλαταμώνα.

 

 

 

 

 

 

 

Ευτυχώς δεν ασχολείστε

 

 

Ευτυχώς ΔΕΝ ασχολείστε (2)

 

 

Ευτυχώς ΔΕΝ ασχολείστε -με το Facebook- (3)