Ακόμη μια απώλεια

στο ΓΝΚ

“… Ο Αμέτ Ριτβάν ήταν αποσπασμένος το τελευταίο διάστημα στη Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου…”

 

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

 

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Διευθυντή Μαιευτικής Γυναικολογίας  Αμέτ Ριτβάν, μέλος του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου και ενός αξιόλογου ανθρώπου και επιστήμονα.

 

Εκ της Διοίκησης

 

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας πληροφορήθηκε με οδύνη τον απρόσμενο θάνατο του συναδέλφου Ιατρού, Διευθυντή Γυναικολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Αμέτ Ριτβάν. Ο Αμέτ Ριτβάν κατέληξε καθώς νοσηλευόταν από ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, λόγω βαριάς νόσησης από τον ιό SARSCOV -2.

Ο Αμέτ Ριτβάν ήταν αποσπασμένος το τελευταίο διάστημα στη Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του στο Νοσοκομείο Κατερίνης διαπιστώσαμε ότι είχαμε απέναντί μας έναν εξαιρετικό άνθρωπο, απόλυτα συνεργάσιμο και με πλήρη επιστημονική επάρκεια.

Δυστυχώς η νόσος COVID 19 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και η Ιατρική κοινότητα όπως και η ευρύτερη υγειονομική κοινότητα έχουμε πληρώσει υψηλότατο τίμημα μέχρι σήμερα. Ο Αμέτ Ριτβάν αποτελεί το πρώτο θύμα ιατρό στο Ν. Πιερίας.

Ας ελπίσουμε ότι δε θα θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές συναδέλφων, καθώς όλοι μας ,όπως και ο Αμέτ Ριτβάν, μαχόμαστε εναντίον ενός αόρατου και ύπουλου εχθρού, προκειμένου να υπερασπιστούμε την υγεία και τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος.

Για το ΔΣ

 

                     

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

          ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 

                                                           

                               

 

 

 

 

 

 

 

                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ