Κατευόδιο

στον Θεόδωρο Μήτρα

πρώην βουλευτή Πιερίας της ΝΔ και νομικό-δικηγόρο

 

 

 


Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2021

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Θεόδωρο Μήτρα.

Ο Θεόδωρος Μήτρας υπηρέτησε με αφοσίωση τη νομική επιστήμη, την ιδιαίτερη πατρίδα του και την παράταξη ως βουλευτής Πιερίας από το 1993 ως το 1996. Στην οικογένεια και του οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».


 

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην Βουλευτή Θεόδωρο Μήτρα. Ο εκλιπών υπηρέτησε με  πάθος την παράταξή και τον λαό της Πιερίας ως Βουλευτής, την περίοδο 1993-1996. Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ πενθεί έναν μαχητικό αγωνιστή, που την υπηρέτησε με συνέπεια επί δεκαετίες. Ο Θόδωρος Μήτρας ήταν ένας μαχητικός δικηγόρος και πολιτικός, υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του, να εκφράσει τα θερμα και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του και να δημοσιεύσει το παρόν στον τοπικό τύπο.

Για τη ΔΕΕΠ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ                                          ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ

 


 

Συλλυπητήριο μήνυμα της Βουλευτού Πιερίας, Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου,
για την απώλεια του Θεόδωρου Μήτρα

 

Ο Θεόδωρος Μήτρας υπηρέτησε την πατρίδα και τον τόπο μας, την Πιερία, με συνέπεια και ήθος και ως πολίτης και ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Άνθρωπος οξύνους και δημιουργικός, άφησε το αποτύπωμά του στο χώρο της δικηγορίας αλλά και στο στίβο της πολιτικής. Αποχαιρετάμε σήμερα με θλίψη το Θεόδωρο Μήτρα, έναν σημαντικό και έντιμο άνθρωπο της Πιερίας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 


 

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

 για το θάνατο του Θεόδωρου Μήτρα

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη και συγκίνηση για το θάνατο  του εκλεκτού  φίλου και συναδέλφου, Δικηγόρου και πρώην Βουλευτή ΝΔ Πιερίας, Θεόδωρου Μήτρα.

Ένας αξιόλογος άνθρωπος, που υπηρέτησε την παράταξη και τον τόπο  με ήθος, αφοσίωση, αξιοπρέπεια και συνέπεια.

Στην οικογένεια και στους οικείους του ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει κουράγιο να αντέξουν τον πόνο από την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, εκφράζοντας παράλληλα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 


 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του συναδέλφου Θεόδωρου Μήτρα, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, ημέρα Τρίτη 12/01/2021.

Ο Θεόδωρος Μήτρας ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, υπηρέτησε το λειτούργημα του δικηγόρου με ήθος, σοβαρότητα και υψηλή επιστημοσύνη. Ήταν αγαπητός στους συναδέλφους και έχαιρε του σεβασμού όλων.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν στους δικούς του ανθρώπους θερμά συλλυπητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος,  υπέρ του Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

Το παρόν ψήφισμα κοινοποιείται στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.

Κατερίνη 12/01/2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ. Κατερίνης

Η Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Ασημίνα Στρίμπα                                    Γεώργιος Γιαννούλης

 

 

 

Θεόδωρος Μήτρας – βιογραφικό