Τρελάθηκαν εντελώς;;;

θέλουν να τρελάνουν άλλους;

θέλουν να τρελάνουν εμάς???

 

 

 

 

 

Ο Κουριάτης -επί μακρόν- επιμένει ότι ο Κιάφας πρέπει και να θυμάται και να γνωρίζει κάτι που αφορά ένα πολύ μεγάλο …κάτι.

Το λέει και το ξαναλέει και επανέρχεται και τρελαίνεται μόνος του και επιμένει: δεν μπορεί, Κιάφα, να μην το θυμάσαι…

Και συνεχίζει να επιμένει ακόμα κι όταν η Ζουρζούρα αναλαμβάνει να εξηγήσει και να ξανασυνδέσει την ομήγυρη με την πραγματικότητα και την Ιστορία.
ΑΛΛΑ ο Κουριάτης επιμένει ακόμη και μετά απ’ αυτή την παρέμβαση της συναδέλφου του στην διοίκηση Γερολιόλιου-Φαρμάκη-ολίγον Δημόπουλου-πλήρως Δημητριάδη και Φόλιου, με την ίδια κι ακόμη μεγαλύτερη ένταση και βεβαιότητα.

Ο δήμαρχος παρακολουθεί ανήμπορος και να πιστέψει τις αισθήσεις του και να παρέμβει, ελπίζοντας να τελειώσει γρήγορα ο ακατάσχετος παραλογισμός που θέλει έναν άλλον να είναι σίγουρος για το τι ξέρει και το τι θυμάται σίγουρα … ένας άλλος!!!! Αλλά ο δήμαρχος παραμένει κατηφής και αδρανής γιατί -πιθανώς- δεν θέλει να “ανοίξει” την κουβέντα προς την κατεύθυνση που επιμένει να την κατευθύνει ο Κουριάτης: την δημαρχία Παπαθανασίου.

Γιατί όλα αυτά;;;

Αναγκαστικά, πρέπει να δώσουμε τον τίτλο για “Ένα μεγάλο έργο ή ένα έρημο αμμορυχείο ή 1.240.000 -ευρώ-).

Βλέπουμε και ξαναβλέπουμε το βίντεο μπας και καταλάβουμε το ανεξήγητο σκηνικό και -ΕΥΤΥΧΩΣ- την χθεσινή τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (μας) παρακολούθησε τμήμα του ανθού της κατερινιώτικης δημοσιογραφίας, μεταξύ των οποίων και ο πρώτος μπλογκατζής δυτικά του Ρίο Πέκος, Γιάννης Παπαζαχαρίας. Ωριμότερος από ποτέ και προσφάτως αναγορευθής εις δημοσιογράφο, ο -κατά δήλωσή του- 30 χρόνια φίλος του δημάρχου (μας) που αποκαλύπτει πια και δημαρχιακά σκάνδαλα στην Κατερίνη, θα ξεδιαλύνει σίγουρα την υπόθεση και τα της παράξενης επιμονής Κουριάτη. Σίγουρα η εμμονή Κουριάτη αφορούσε θέμα που ανάγεται στις δημαρχίες Παπαθανασίου και αμέσως μετά Τσιφοδήμου (στο Δήμο Λιτοχώρου), ιστορική περίοδο την οποία κατέχει πλήρως και με λεπτομέρειες ο Παπαζαχαρίας, οπότε και το προσεχές ρεπορτάζ του θα είναι διαφωτιστικό. Και θα βοηθήσει και την μνήμη του Κιάφα να ξεδιαλύνει αν θυμάται ή όχι γεγονός στο οποίο αναμίχθηκαν τότε δύο κορυφαίοι της σημερινής διοίκησης: ο δήμαρχος Γερολιόλιος και ο αντιδήμαρχος Κουριάτης.

Α ναι… και στο συγκεκριμένο σημείο της χθεσινής συνεδρίασης προήδρευε του σώματος ο πρόεδρός του, Κωνσταντίνος Σαμαράς.

Απολαύστε υπεύθυνα.-