Σ’ αυτό δεν πήγατε, κα Μαυρίδου…

κρίμα

μια φορά είχατε λόγο για σοβαρή αυτοψία και ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ – κρίμα, πολύ κρίμα…

 

 

Φτάσατε ΤΟΣΟ κοντά, αλλά ΔΕΝ πήγατε εκεί που υπάρχει ΗΔΗ πρόβλημα με τις πρόσφατες σωστικές ενέργειες και έργα σας, κα αντιπεριφερειάρχη.

Κρίμα…

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε, ΟΤΑΝ και ΕΑΝ πάτε, να μας ενημερώστε και μάλιστα πριν πάτε. Για να καλύψουμε δημοσιογραφικά την αυτοψία σας και την διαπίστωση της αστοχίας, της πολύ σημαντικής και για τον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής και τους κατοίκους.-

ΥΓ: πείτε και στον αντιδήμαρχο… δεν υπάρχει “Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Εφέσσου-Κονταριώτισσας και Βροντούς“, αλλά Δημοτική Ενότητα Δίου.

 

 

Σημερινό δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε σωστικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

 

Συνεχίζονται οι σωστικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορούν παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Εφέσσου-Κονταριώτισσας και Βροντούς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίαςκ. Σοφία Μαυρίδου, και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου, κ. Αθανάσιος Καλαϊτζής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας, κ. Κωνσταντίνος Γκίνας, μετέβησαν στα  σημεία των εργασιών για αυτοψία των παρεμβάσεων και συγκεκριμένα στο κανάλι της Κονταριώτισσας από τη συμβολή με την 5η Επαρχιακή οδό Κατερίνης-Δίου έως τη συμβολή με την συλλεκτήρια τάφρο Ν.Εφέσσου, όπου πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού της τάφρου και κατασκευής αναχωμάτων, αλλά και στη συλλεκτήρια τάφρο Ν.Εφέσσου ανάντι και κατάντι της 5ης Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Δίου στο ύψος του Δ.Δ. Αγ. Σπυρίδωνα, όπου διενεργούνται εργασίες καθαρισμού της τάφρου και κατασκευής αναχωμάτων αλλά και εργασίες καθαρισμού αγροτεμαχίων από φερτά υλικά.

 

 

 

Έργα νέας εσοδείας