…”για την επίλυση των όποιων ζητημάτων

ανακύψουν στην τοπική κοινωνία...";;;

τι ζήτησε η κα Μάνη και τι θα προσφέρει ο αναπληρωτής υπουργός; – επίλυση ποιων ζητημάτων που θα ανακύψουν στην τοπική κοινωνία;;; απ΄την αλλαγή στην νομοθεσία ή άλλα???

 

 

 

 

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:
Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών,
κ. Στέλιο Πέτσα

 

      Η Βουλευτής συναντήθηκε χθες με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στέλιο Πέτσα και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

     Κατά τη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την περιοχή της Πιερίας αλλά και για την επικείμενη μεταρρύθμιση και αλλαγή του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί το προσεχές διάστημα στη Βουλή.

     Η Βουλευτής τόνισε στον κύριο Πέτσα την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης στήριξης της Πιερίας και των αυτοδιοικητικών δομών της αλλά και της Ελληνικής περιφέρειας ευρύτερα, ζήτημα εθνικής προτεραιότητας για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Τον συνεχάρη δε για το επικείμενο νομοσχέδιο που θα ενισχύσει την κυβερνησιμότητα και θα δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που επέφερε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο εκλογικό σύστημα.

     Ο Αν. Υπουργός διαβεβαίωσε την κυρία Μάνη ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία μαζί της τόσο για την επίλυση των όποιων ζητημάτων ανακύψουν στην τοπική κοινωνία, όσο και για την αξιοποίηση της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας της Πιερίας.