“Εντοπίσαμε τις παρανομίες

και προχωρά η άρση τους"

“για επικοινωνιακές ανάγκες του η διένεξη με τον τοπικό πρόεδρο…” – Φαρμάκης για τις παρανομίες στον Πλαταμώνα

 

Η διαδικασία  που ξεκίνησε με ενέργειες του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Πλαταμώνα συνεχίζεται χωρίς αυτόν, αλλά από την αρμόδια ΔΕΥΑΔΟΛ.

Χθες, μία ακόμη παράνομη κατασκευή που είχε εντοπιστεί σε παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών, …ήρθε στα  κανονικά της, παρουσία του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης και των ιδιοκτητών. Οι οποίοι ειδοποιήθηκαν ότι θα υπάρξουν επανέλεγχοι, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο και σε περίπτωση υποτροπής, οι κυρώσεις θα είναι συντριπτικές. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το μέρος της υπόθεσης που αφορά την εμπλοκή του εισαγγελέα και τις επιπτώσεις των παρανομιών στους παρανομούντες.

Ταυτόχρονα, προχωράνε τα έργα της ΔΕΥΑΔΟΛ που θα βελτιώσουν την κατάσταση στον Πλαταμώνα, σε ό,τι αφορά τις αποχετεύσεις, την σύνδεση με τον βιολογικό και την μείωση της ρύπανσης, ειδικά αυτής που καταλήγει στη θάλασσα, όπως δήλωσε στην Ε τ Ο ο Στέργιος Φαρμάκης. Όσο για την διένεξη με τον Νίκο Κωτούλα… την απέδωσε σε επικοινωνιακές ανάγκες του προέδρου και μια παρεξήγηση που πιθανώς ξεπεράστηκε.