L I V E η τηλε-συνεδρίαση

του Δημοτικού Συμβουλίου μας

ζωντανή αναμετάδοση …με υπότιτλους από την Ε τ Ο

 

 

 

 

 

 

 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με απόντες/απούσες:

 

  • Σοφία Ζουρζούρα
  • Κωνσταντίνο Δημόπουλο
  • Δημήτρη Μυλωνέρο
  • Γιώργο Κεχαγιά και
  • Κώστα Δημητριάδη.

 

Εκκρεμεί θέμα που έθεσε η Ολυμπία Δαδούλη και ενίσχυσαν οι Πέτρος Κιάφας και Κατερίνα Κουρίτα, προκειμένου οι δημοτικοί σύμβουλοι που μετέχουν στην συνεδρίαση, να ψηφίζουν ΜΟΝΟ αν εμφανίζονται και στην κάμερα (όχι μόνο με ήχο).

Η συνεδρίαση συνεχίζεται στην προ ημερησίας διάταξης διαδικασία, με ενημέρωση του Συμβουλίου από τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο.

 

Την προ ημερησίας ενημέρωση απασχολεί ήδη -με αναφορές σ’ αυτό πολλών δημοτικών συμβούλων- το θέμα της δημιουργίας πάρκου φωτοβολταϊκών στην περιοχή Γουμαριά, από εταιρεία που έχει ήδη δεσμεύσει δημόσια έκταση για τον σκοπό αυτό, με αίτησή της στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Σημαντική ερώτηση κατέθεσαν ήδη για το θέμα της παραχώρησης “του παλιού αμμορυχείου-έργου 1.240.000” στα “Ολύμπια Εν Δίω” οι Κιάφας και Κουρίτα, με την δεύτερη να ρωτάει και αν τελικά έγινε παραλαβή του έργου.

 

Μόλις προσήλθε ο επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας”, Δημήτρης Μυλωνέρος, ο οποίος επέλεξε  να μην θέσει προ ημερησίας ερωτήσεις, αφού δεν έλαβε γνώση για την ενημέρωση του δημάρχου και τις ερωτήσεις των συναδέλφων του.