“Με το δεξί”, παιδιά

ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

δώστε χρήμα άνετα… εδώ είμαστε να πληρώνουμε την νοικοκυροσύνη ΣΑΣ

Θα ψηφίσετε αυτό το θέμα αύριο;

  1. Έγκριση της υπ΄αρ. 12/2021 μελέτης και τρόπος εκτέλεσης διενέργειας  διαγωνισμού της παροχής υπηρεσίας «Φύλαξη ακτών (Ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου Δίου-Ολύμπου)» (εισήγηση Τεχνική Υπηρεσία).

Θα εγκρίνετε την μελέτη που

  • έκανε και πέρυσι ο ίδιος μελετητής (η Τεχνική Υπηρεσία μας)
  • είναι ολόιδια μέχρι σημείων στίξης
  • περιγράφει τα ίδια ακριβώς πράματα
  • αφορά την ίδια ακριβώς περίοδο
  • τις ίδιες ακριβώς υποχρεώσεις Δήμου και υποψηφίων αναδόχων
  • το έργο θα πληρωθεί εξ ιδίων πόρων
  • και διαφέρει σε δύο ΜΟΝΟ σημεία: οι ναυαγοσώστες αυξάνονται από τους περσινούς 16 σε 18 φέτος και το κόστος αυξάνεται από 240.000 σε …430.000€;;;;; Θα το ψηφίσετε;;;

Υπάρχει δηλαδή σοβαρή πιθανότητα να δούμε το καλοκαίρι στις παραλίες μας και την Pamela Anderson… αφού οι δύο επιπλέον ναυαγοσώστες (επόπτες) της φετινής δαπάνης αυξάνουν το κόστος κατά 190.000€!!!!!!!

Υπάρχει όμως και κάτι πάρα πολύ σημαντικότερο: μετράμε ήδη έναν χρόνο πανδημίας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης (που έφτασαν σήμερα να καταλήξουν στα πιο αλλοπρόσαλλα μέτρα σ΄ όλο τον πλανήτη), η καλοκαιρινή σαιζόν μόνο σίγουρη δεν είναι. Αντιθέτως, μπορεί να μπει το καλοκαίρι και η τουριστική σαιζόν να είναι ακόμη μακρυά. Σ’ αυτό που θα ψηφίσετε σήμερα -γιατί θα το ψηφίσετε- δεν υπάρχει καμία σχετική πρόβλεψη. Δεν θα έπρεπε; Αν ο ανάδοχος είναι έτοιμος την 1η Ιουνίου να εγκατασταθεί σε άδειες παραλίες, λόγω μέτρων κατά της πανδημίας, θα του καταβάλουμε ό,τι περιγράφει η μελέτη που θα εγκρίνετε σήμερα;;;

Δήμαρχε, με 430.000 για τέσσερις μήνες και ναυαγοσώστες αποκτούσε ο Δήμος και Δημοτική Αστυνομία και Δημοτική … Pamela Anderson. Και με ασύγκριτα καλύτερη υποδομή και εξοπλισμό που θα μας έμενε και για τις επόμενες χρονιές.

Η δε ιστορία με τους ναυαγοσώστες και την σχετική κάλυψη των ακτών μας είναι γνωστή ιστορία και το μόνο που κάνατε και προτίθεστε να κάνετε είναι να υποκύψετε, δήμαρχε. Εσείς οι νοικοκυραίοι.

430.000€ για τέσσερις μήνες.

ΚΑΙ εξ ιδίων πόρων.

Λεφτά δικά μας, δηλαδή… των δημοτών.

Ψηφισμένο από τον Μάρτιο.

Και σ’ ανώτερα.-

 

 

2020 ΜελέτηΦύλαξη ακτών (Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου)

 

2021 Μελέτη-Φύλαξη ακτών (Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου)