Κατευόδιο

στον Αποστόλη Βουνίσιο

που “έφυγε” σήμερα

 

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Αποστόλη Βουνίσιου μας γέμισε βαθιά θλίψη. Ο Αποστόλης Βουνίσιος υπήρξε ένας επιτυχημένος και πρωτοποριακός επιχειρηματίας, ένας εργατικός και έντιμος άνθρωπος.

Άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά. Τόσο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Κορινού όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κορινού, αγωνιζόταν πάντοτε για το καλό και την πρόοδο του τόπου του, του Κορινού, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε ως άνθρωπο και ως φίλο, αισθανόμαστε ότι έφυγε από κοντά μας ο άρχοντας του Κορινού, αφήνοντας ένα κενό αλλά και μια παρακαταθήκη με το σπουδαίο του έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς του, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Για το Δ.Σ.του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

 

 

 

Κατερίνη, 16 Μαρτίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας

 

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζει τη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος υπηρέτης του Κορινού και των συμπολιτών του. Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, διακρίθηκε για το αγωνιστικό του φρόνημα και τη μεγάλη του αγάπη τον Κορινό και αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Για τη ΔΕΕΠ Πιερίας

    Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Χαράλαμπος Μπρουσκέλης

Ο Γραμματέας

Νικόλαος Ντούλας

 

 

 

Αποστολε μας την έκανες νωρίς. Και μάλιστα χωρίς να δικαιωθεις για το μεγάλο σου όνειρο, την Ολυμπιάδα. Εμεις οι παλιοί ξέρουμε πόσο αγωνίστηκες για τον Κορινο και την ΤΑ. Καλο παράδεισο αδερφέ

 

Θερμά Συλλυπητήρια της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου
για την απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου

 

Τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Κορινού και τ. Δημοτικού Συμβούλου Αποστόλη Βουνίσιου εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

«Έφυγε ξαφνικά για το μακρύ ταξίδι ο Αποστόλης Βουνίσιος ένας σπουδαίος άνθρωπος,  ένας εξέχων  αυτοδιοικητικός παράγοντας, του οποίου η διαδρομή και η δράση σημάδεψαν την πολιτική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας. Ο άνθρωπος που πίστεψε βαθιά στην ιδέα της Αυτοδιοίκησης και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση, αφήνοντας σημαντικό έργο την μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Υπηρέτησε για χρόνια την Κοινότητα του Κορινού  με ήθος, υψηλό φρόνημα και πίστη στις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Πρόεδρε  θα σε θυμόμαστε για πάντα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

 

Θανάσης Λιακόπουλος: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Απόστολου Βουνίσιου 
 Η χθεσινή είδηση της απώλειας του Απόστολου Βουνίσιου μας συγκλόνισε όλους.Είναι βαθιά η θλίψη μας, καθώς έφυγε από κοντά μας τόσο απροσδόκητα, ένας άνθρωπος με προσφορά στην αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα στον Κορινό.
 Επί σειρά ετών προσπάθησε με την αδιάλειπτη δράση του στα κοινά να βοηθήσει τον τόπο καταγωγής του, τον Κορινό, και τους συμπολίτες του, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην Αυτοδιοίκηση.
 Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Παράδεισο.
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικού συνδυασμού “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα”
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης