ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ

λόγω παραιτήσεως

πληροφορίες ενταύθα – άμεσα – για δημοτική ΑΕ με σχετικό ρεκόρ

Η και δημοτική και ΑΕ ΔΕΑΔΟ μας συνεχίζει να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ίδια τα ρεκόρ της, επί διοίκησης Βαγγέλη Γερολιόλιου (+Στέργιου Φαρμάκη, όσων το επιθυμούν απ΄ την παράταξη Δημόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου, Διονύση Φόλιου και Κων. Δημητριάδη).

Μόνιμη κορυφαία επίδοσή της: οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της!!!

Ως πρώτη κορυφαία επίδοση καταγράφηκε η παραίτηση του πρώτου προέδρου του ΔΣ της, της διοίκησης Γερολιόλιου (και των υπολοίπων), ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ στην συγκεκριμένη προεδρία!!!

Η αλλαγή στην προεδρία ήταν ένα ακόμη νέο ρεκόρ: ο νέος πρόεδρος είναι ο πρώτος ΜΗ αιρετός σε καθήκοντα προέδρου του ΔΣ της δημοτικής ΑΕ, από δημιουργίας της εταιρείας και μέχρι τούδε.

Στις παραιτήσεις των μη αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του χρυσωρυχείου μας, οι παραιτήσεις απαιτούν πλέον ειδική ομάδα καταγραφής γιατί και μεις δεν θυμόμαστε πόσοι ήδη παραιτήθηκαν….

Προχθές, παραιτήθηκε και ο Θωμάς Τσιαρέλας, με παραίτηση αυτομάτως ενεργή και ισχύουσα και όχι με την παράξενη πρωθύστερη (κάπως) παραίτηση Λαμπονίκου.

Η παραίτηση του μέλους του ΔΣ έγινε σε πλήρη συνεννόηση με τον Δημήτρη Μυλωνέρο (επικεφαλής δημοτικής παράταξης που πρότεινε τον κο Τσαρέλα στην διοίκηση της ΔΕΑΔΟ) και αναμένεται άμεσα να προταθεί ο αντικαταστάτης του.

ΥΓ: δήμαρχε, το ρεπορτάζ εσκεμμένα περιέχει μια ανακρίβεια. Εσκεμμένα. Για να την εντοπίσεις και να την περιγράψεις δημόσια. Για να ξέρουμε όσα θες να ξέρουμε, σε τούτον τον μικρό, στενό τόπο που διοικείς -με υποσχέσεις περί νοικοκυροσύνης διαφάνειας, ισονομίας, αξιοκρατίας κτλ κτλ κτλ.-