Εισπρακτικές “χτύπησαν” και τον πρόεδρο!!!

και άλλους πολλούς νομοθέτες

δείτε επίσης τι πραγματικά συμβαίνει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις επιλογές “του πιο ‘πράσινου’ πρωθυπουργού της Ευρώπης”, για τις οποίες καμία αντίρρηση δεν έχει η τοπική διοικησή μας -πιθανώς, πλην Κυριακάκη-

 

 

 

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων συνεδρίασε την 1η Απριλίου 2021, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με τα άρθρα 43Α του Κανονισμού της Βουλής και 7, 10 και 11 του ν. 4001/2011, όπως ισχύουν, των προτεινομένων κ.κ. Δημητρίου Φούρλαρη, Κομνηνού Κόμνιου, Δημητρίου Παπαντώνη και Στέφανου Μανιά, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, για διορισμό στις θέσεις Β΄ Αντιπροέδρου και μελών, αντίστοιχα, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

 

Δείτε την συνεδρίαση για να διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει με

  • τα φωτοβολταϊκά
  • τις ανεμογεννήτριες
  • την απεξάρτηση από τον λιγνίτη και την στροφή της χώρας μας στις ΑΠΕ και ποιες ΑΠΕ
  • τα προβλήματα των νόμων που δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ πολύ γρήγορα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, για τα ενεργειακά θέματα και την προστασία του Περιβάλλοντος και το ότι διαπιστώνονται πια από αιρετούς της αυτοδιοίκησης όλων των βαθμών πολλών περιοχών, μη εξαιρουμένων και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και άλλα πολλά.

Δείτε το όμως και για διαπιστώσετε τι συμβαίνει με τις εισπρακτικές εταιρείες και την ΔΕΗ-διάδοχα σχήματα, ποιες παράνομες πρακτικές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Δείτε το γιατί οι άριστοι και το αφήγημά τους “ξέφτισε” πολύ γρήγορα και καταρρέει παταγωδώς.

Δείτε το γιατί είναι πολύ χρήσιμο.

Χρησιμότερο από κάθε τηλεοπτικό σκουπίδι που βλέπετε καθημερινά.