Μία -“οικογενειακή”- συνάντηση

δύο δελτία Τύπου

βρείτε τις διαφορές

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Άγγελος Χαριστέας συνέχισε τον διά ζώσης κύκλο επαφών με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

 

Προκειμένου να επικοινωνήσει τις προτεραιότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο κ. Α. Χαριστέας συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού νέων ψηφιακών δράσεων όπως και λειτουργικά ζητήματα της ανανέωσης εξοπλισμού. Η κα. Σ. Μαυρίδου με την σειρά της εξέφρασε την επιθυμία για μια στενότερη συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης και διαβεβαίωσε τον κ. Α. Χαριστέα ότι θα είναι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια για την εδραίωση του νέου ψηφιακού μετασχηματισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Ο κύκλος των συναντήσεων θα συνεχιστεί με κατά τόπους συναντήσεις και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

 

 


Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Γραφείο Τύπου


Κατερίνη, 06.04.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελου Χαριστέα
στην Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κο. Άγγελο Χαριστέα. Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης, με στόχο την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εποικοδομητική συνάντηση που έλαβε χώρα δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον φίλο και συνάδελφο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας μας Άγγελο Χαριστέα, κορυφαίο αθλητή και πρωταγωνιστή του ποδοσφαιρικού θαύματος του Euro 2004. Συζητήσαμε για θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών. Συνεχίζουμε δυναμικά τα βήματά μας στην κατεύθυνση του  ψηφιακού μετασχηματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει χαράξει ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας με λύσεις πρακτικές για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις και με δυναμική για τους αναπτυξιακούς τομείς σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα».