Μήνυση για ασέλγεια

14 χρόνια μετά

κατά 60χρονου εκπαιδευτικού

 

 

 

 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, 60χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πιερίας, που καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 14χρονη, πριν από 14 χρόνια.

Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, 28χρονη σήμερα συγγενής του εξ αγχιστείας, στην οποία ισχυρίζεται ότι ασέλγησε σε βάρος της όταν ήταν 14 ετών και μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο και φωτογραφίες την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα στοιχεία που κατάσχεσε η αστυνομία συμπεριλαμβάνεται και το επίμαχο βίντεο, ενώ ο συλληφθείς -στην απολογία του- αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι η μήνυση της 28χρονης έχει κίνητρα … με οικογενειακό υπόβαθρο, ότι στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα βίντεο (με την τότε ανήλικη), το οποίο δεν αποθήκευσε ο ίδιος στον υπολογιστή του και δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί και κανένα άλλο υλικό πορνογραφίας και μάλιστα με ανήλικο. Στην έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης δήλωσε μόνο “η Δικαιοσύνη μίλησε”.

Ο εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν ασέλγεια και πορνογραφικό υλικό που αφορούν ανήλικο και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και απαγόρευση να έχει οποιαδήποτε επαφή με την μηνύτρια.