Το μεγαλύτερο πλιάτσικο της Πιερίας

δεν το λέει μόνο η Ε τ Ο

το λέει -κυρίως- ο Γιώργος Κωτούλης

 

 

 

 

Οι λοιποί… “κάνουν την πάπια”…

Και θα συνεχίσουν να την κάνουν, ελπίζοντας ότι όλα διαρκούν αιώνια, όπως η διαφθορά, η συγκάλυψη, ο “Τύπος”-εργολάβος παραπλάνησης, η συσπείρωση των εξαπατημένων στη συντήρηση, με αφορμή τον δήθεν πατριωτισμό, η αδυναμία της Αριστεράς της Πιερίας να απαιτήσει έλεγχο και κάθαρση.

Οι λοιποί, οι πολλοί, σιωπούν και …ιδρώνουν από αγωνία.

Ένας, ένας και μόνος αυτός, είδε το δημοσίευμα και επικοινώνησε αμέσως, με την ορμή του ενός που γνωρίζει.

Και δεν γνωρίζει όλα αυτά που γνωρίζει από κουβέντες σε καφενεία, ξεφτιλισμένα σχόλια και ψεύτικα στοιχεία σε sites, blogs, “εφημερίδες” και υπηρέτες της σαπίλας.

Τα γνωρίζει ως προσωπικό βίωμα και προσωπική ιστορία γιατί βρέθηκε “μέσα στα πράματα” και χαραμάδα προς την Αλήθεια δεν υπήρχε τότε, όσο σχεδόν δεν υπάρχει και σήμερα. Ένας που γνωρίζει τι θα πει “Σύστημα” και “καθεστώς”, “σήψη” και “διαφθορά”…

Κι όχι απλώς επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της Ε τ Ο, αλλά και με δήλωσή του υπενθύμισε όσα οι λοιποί επιμένουν να ξεχνούν.

Καλή βδομάδα.

Γιώργος Κωτούλης, πρώην διευθυντής ΕΑΣ Πιερίας και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου:

“Δεν είναι υπόθεση 10.000 τόνων, είναι σκάνδαλο μεγατόνων, το μεγαλύτερο πλιάτσικο που συνέβη στην Πιερία. Είναι γνωστό ποιοι πρωτοστάτησαν, ποια κόμματα κυβερνούσαν τότε και τοπικά και κεντρικά, είναι όλα γνωστά, αλλά δεν είναι γνωστά τα αποτελέσματα του πλιάτσικου αυτού… Δυστυχώς, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να ερευνήσει και να τιμωρήσει. Και μιλάμε για δισεκατομμύρια δραχμές και μέγιστο πλιάτσικο…”

 

 

 

Δεν είναι αυτό “φιλέτο”;;;

 

 

 

Για να μην ξεχνάμε