Υπέρ της… πολυφωνίας,

αλλά όχι υπέρ της εξαίρεσης των δύο "φιλέτων"

η Άννα Μάνη δημοσιοποίησε σήμερα την απάντησή της στον δήμαρχο Κατερίνης και στην πρόσκλησή του να καταθέσουν οι βουλευτές της Πιερίας την θέση τους για τα δύο “φιλέτα” της Καλλιθέας

 

 

 

Κατερίνη, 19/04/2021

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κώστα Κουκοδήμο

ΚΟΙΝ.: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, κ. Θεοφάνη Τερζόπουλο

 

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Πιστεύω ακράδαντα ότι βασικός σκοπός και στόχος όσων ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας, για το καλό των συμπολιτών μας, για το καλό του λαού.

Πιστεύω επίσης, ότι όλοι μας επιθυμούμε την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων, με όλες τις θετικές συνέπειες (θέσεις εργασίας κ.ά.).

Το θέμα της εκμίσθωσης από την ΕΤΑΔ  ΑΕ δύο παραθαλάσσιων οικοπέδων της Δ.Κ. Καλλιθέας, έχει ήδη απασχολήσει ευρέως τον Τύπο και έχουν καταγραφεί διάφορες απόψεις.

Γι’ αυτό, είναι κρίσιμο και χρήσιμο, στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  να διατυπωθούν αναλυτικά όλες οι απόψεις, να ακουστούν όλες οι φωνές, να διατυπωθεί η άποψη των τοπικών κοινοτήτων,  των δημοτικών παρατάξεων και ιδίως της πλειοψηφούσας παράταξης, της οποίας είστε επικεφαλής, δεδομένου ότι τα δύο οικόπεδα βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι ωφέλιμο στη συνεδρίαση να κληθούν και να ακουστούν και άλλοι φορείς, όπως ενδεικτικά το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση ενοικιαζομένων δωματίων και άλλοι εμπλεκόμενοι με το θέμα φορείς.

Με τον τρόπο αυτό, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (η οποία θα προκύψει μέσα από τη ζύμωση όλων των απόψεων και την ευρύτερη δυνατή σύγκλιση), θα αποτελέσει τον ¨ οδηγό ¨, αλλά και την ¨ εντολή ¨σε όλους μας για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στόχος μας πάντα, η πλέον συμφέρουσα ανάπτυξη για την περιοχή,  το καλό του τόπου μας, το καλό των συμπολιτών μας.

 

Με εκτίμηση

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Βουλευτής Πιερίας Ν.Δ.