Ο Δήμος μας έκανε ένσταση

για να πουλήσει δημοτική γη!!!

κι ο δήμαρχος δεν μας είπε τίποτα απ’ όλα αυτά- η αρχική απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη και ο Δήμος επέμεινε να πουλήσει

 

 

 

… κι ο δήμαρχος δεν έχει να πει πολλά.

Στην ουσία δεν έχει να πει τίποτα.
Και δεν είπε.

Είπε μόνο -για να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση του Κιάφα- “απλά είναι τα πράματα, δεν χρειάζεται κάτι να διευκρινίσουμε…”.

Η απόφαση για την πώληση της δημοτικής γης είχε παρθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 30.8.2018, σε μια συνεδρίαση από την οποία έλειπε ο τότε δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και παρακολούθησε ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος. Η απόφαση έλεγε ότι θα γίνει δημοπρασία, κατόπιν εκδηλώσεως ενδιαφέροντος και προκειμένου να τοποθετηθούν νέα κουφώματα σε σχολείο της Καρίτσας. Στην δημοπρασία έλαβε μέρος μόνος ο ενδιαφερόμενος. Η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο ενδιαφερόμενος προσκόμισε νέα στοιχεία και μια απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου τα έκανε δεκτά και υπέβαλλε ένσταση κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης που έγινε δεκτή. Το σχολείο της Καρίτσας δεν έχει αποκτήσει νέα κουφώματα, ως τώρα.

Τι άλλο;

Αυτά.

Απλά είναι τα πράματα και δεν χρειάζεται άλλη διευκρίνιση.

Όπως καμία διευκρίνιση δεν χρειάστηκε όταν -προεκλογικά- η Ε τ Ο έκρινε ότι ο νυν ήρθε να συνεχίσει το έργο του πρώην.

 

 

 

 

 

AADS3082018 ZEUS ΨΛΦ6Ω9Δ-ΜΔΕ

 

 

Akur Apokentr Zeus622ΚΟΡ1Υ-ΡΕΖ

 

 

Apof OEDDO Zeus Ψ21ΛΩ9Δ-1ΡΧ