Ευχές και μηνύματα

για το Πάσχα και την Ανάσταση

απ’ όλους για όλους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για το Πάσχα

Με την κορύφωση του Θείου Δράματος προετοιμαζόμαστε να δεχθούμε στις ψυχές μας το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Κυρίου, το οποίο στέλνει μήνυμα ελπίδας, αγάπης  και αισιοδοξίας.
Σε τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, η σκέψη μας είναι κοντά στους ασθενείς που βιώνουν τον  προσωπικό τους Γολγοθά, προσμένοντας την Ανάσταση. Επίσης, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τον μαραθώνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά, δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Στις συνδημότισσες και στους συνδημότες, καθώς και στους όπου γης ξενιτεμένους μας, εύχομαι από καρδιάς να περάσουν τις ευλογημένες ημέρες προπάντων με υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Μέχρι η καθημερινότητα, η ίδια η ζωή μας να επιστρέψει σταδιακά, στους κανονικούς της ρυθμούς εύχομαι το Φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να φωτίζει το δρόμο μας. Καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά σε κάθε οικογένεια, με προκοπή, αγάπη και αισιοδοξία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. ,το προσωπικό και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ σας εύχονται όλοψυχα Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη, δύναμη και υπομονή! Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει γαλήνη στις καρδιές όλων μας και να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε το πραγματικό νόημα της ζωής, που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την δοτικότητα για τους συνανθρώπους μας!

 

 

 

 

 

Μήνυμα Μητροπολίτη-converted