Ξαναδές τι έλεγες

πριν δυο χρόνια ακριβώς

και συνέχισε να κρύβεσαι, επιβεβαιώνοντας το ξεφτιλίκι (σου)

 

 

 

 

Συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο, όταν δημοσιεύτηκε.

Από τότε ως σήμερα, επιβεβαιώθηκε άπειρες φορές και εξακολουθεί να επιβεβαιώνετε, κάθε φορά με τις πράξεις και τις επιλογές σου και τα ανάλογα του -και τότε και σήμερα και κάθε μέρα στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν- δήθεν αντιπάλου σου.

Το συνθετικό προσωπείο και την τάχα δημοκρατική συνδιαλλαγή με όσους κριτικάρουν, την απέβαλλες αμέσως μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019, οπότε και ανέλαβες δήμαρχος. Πρώτη σου σοβαρή επιλογή, να ολοκληρώσεις το σκάνδαλο της κατολίσθησης στον Πλαταμώνα και την οδό Ορφέως που ο Δημόπουλος άφησε “στα χαρτιά” ανολοκλήρωτα.

Τώρα, κρύβεσαι.


Μας “πούλησες φούμαρα” για νοικουροσύνη και διοίκηση που δεν θα προκαλεί και δεν άφησες υποψήφιο να μην προσλάβεις, ρουσφέτι να μην κάνεις, φίλο να μην εξυπηρετήσεις. Ηθικολόγησες γενικώς προεκλογικά και τώρα κρύβεσαι πίσω από το νόμιμο, ειδικά και συνολικά.

Την πρώτη φορά που είδες ότι η κριτική δεν μειώνεται, αλλά -αντιθέτως- “μπαίνει στα βαθιά”, έπαιξες το χαρτί του “εκβιασμού”… συ που προσήλθες αρωγός και υποστηρικτής και αποχώρησες άπραγος, υποκριτή…  Λόγια μεγάλα και σοβαρά λες ΜΟΝΟ όταν δεν υπάρχει αντίλογος. Κι όμως… είσαι δήμαρχος.

 

Δίνεις συνεντεύξεις σε κολλητάρια που σου προσφέρουν γλειφιτζούρια.
Δεν τολμάς να τους αρνηθείς το παραμικρό, έστω και για λόγους αισθητικής.

Για “ξεκάρφωμα” γράφουν κι αυτά για φθορά και κρούσματα.

Ξεπέρασαν κάθε όριο “δημοσιογραφικού” γλυψίματος που έγραψαν αυτές τις δυο λέξεις και ούτε ένα δείγμα (φθοράς και κρούσματος).

Κατρίνες σε ξεφώνισαν και πήρες δρομους και ρούγες να τις διαψεύσεις, αλλά τα εξαπτέρυγά σου -της κορυφαίας…δημοσιογραφίας- βλέπουν μόνο τα ξεφτιλισμένα δελτία Τύπου σου.

Που και σ’ αυτά χάλια τα πας.

Όπως ακριβώς κι ο Δημόπουλος όταν ήταν δήμαρχος, δηλαδή.

Το θλιβερό σήριαλ συνεχίζεται.

“Γεροπουλαίοι και Δημολιόληδες”.

Δες τι έλεγες.

Τι λέγατε.

Και τι επεσήμανε η Ε τ Ο την ίδια βραδιά των προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Αύριο, ένα ακόμη δώρο επετείου.

Δύο ήταν και τα γλειφιτζούρια.

Καληνύχτα.-

 

 

Γεροπουλαίοι και Δημολιόληδες