“Ο Δήμος είμαι ΕΓΩ…”,

είπε η κα Χατζή,

πριν το Δημοτικό Συμβούλιό μας απορρίψει ομόφωνα την γνωμάτευσή της για την υπόθεση της κατασκήνωσης της ΙΜ (Πολυανής και) Κιλκισίου

 

 

 

Το βίντεο με το απόσπασμα από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, είναι αφερωμένο σε όσους dhm;otew δεν είδαν χθες ζωντανά την συνεδρίαση και θα την δούνε τώρα, αλλά -κυρίως- στους αητούς της πιερικής δημοσιογραφίας που, από μια τέτοια συνεδρίαση, δεν είδαν και δεν εντόπισαν το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα και είδαν μόνο την απόφαση της Περιφέρειας για διάθεση 300.000 ευρώ για την σύνταξη αντιπλημμυρικής μελέτης, για την ΔΕ Δίου. Θέμα που πρώτη εντόπισε η Ε τ Ο, ως απαράδεκτη πολυετή και καταστροφική παράλειψη της Περιφέρειας και του Δήμου μας, παράλειψη που ποτέ δεν είδαν τ’ αητόπουλα, ακόμα και τώρα που διαφημίζουν την σχετική απόφαση.

 

Δείτε το θέμα της πρώην κατασκήνωσης Κιλκισίου και όσα “απόνερα” άφησε πίσω της.

Τέτοια συζήτηση σε Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα και πιθανώς δεν θα υπάρξει.

Προέκυψαν αμέτρητα ερωτήματα για πάμπολλα θέματα.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Δείτε και χαμηλότερα από το βίντεο, μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που εκτέθηκαν ως και σε δικαστήριο και κατά πόσο ισχύουν.

 

 

 

Στη χθεσινή συζήτηση, αλλά και σε διαδικασίες διοικητικές και σε συνεδριάσεις δικαστηρίων, εκτέθηκε η …άποψη ότι δεν ήταν γνωστός ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης και δεν μπορούσε να εντοπιστεί, γιατί όλοι χρησιμοποιούσαν την επωνυμία “Μητρόπολη Κιλκισίου“, γιατί αυτό αντίκρυζαν σε πινακίδα στην κατασκήνωση. Τέτοια πινακίδα δεν υπήρξε ποτέ στην συγκεκριμένη κατασκήνωση και η κεντρική πύλη της είχε -στο υπέρθυρο- ευμεγέθη επιγραφή, στην οποία ο καθένας μπορούσε να διαβάσει “ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ“. Η φωτογραφία είναι από το 2017 και η ηλικία της είναι εμφανής: είναι η πρώτη και μοναδική πινακίδα που υπήρξε στην κατασκήνωση. Επειδή το επιχείρημα αυτό, φαιδρό και πλήρως παραπλανητικό, χρησιμοποιήθηκε ήδη πολλές φορές από πολλές πλευρές, ως και σε διαιδκασίες σε δικαστήριο, αρκούσε και η απλή έρευνα για “Μητρόπολη Κιλκισίου” σε τηλεφωνικό κατάλογο για να διαπιστώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, τον πλήρη και σωστό τίτλο της Μητρόπολης με το “φιλέτο” στην παραλία της Λεπτοκαρυάς. Που όταν το απώλεσε η μία Μητρόπολη στην οποία είχε παραχωρηθεί,… το παραχώρησε στην άλλη (Μητρόπολη).

Κι ένα δημοσίευμα που προσθέτει κάποια στοιχεία για το πως στο Κιλκίς καταγράφηκαν πτυχές της υπόθεσης.

 

 

 

 

Τί γίνονται οι κατασκηνώσεις της Λεπτοκαρυάς; (κλικ εδώ)