Τι θα γίνει με τους ασυνείδητους;

θα κάνετε κάτι;

ή θα τους απειλείτε με λόγια?

 

 

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης.5.2021, ο δήμαρχός  μας αναφέρθηκε στους ασυνείδητους που επανέφεραν εικόνες που αγωνιζόμαστε να εκλείψουν. Αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν, μηδενίζοντας το έργο του Δήμου και των δημοτών.

“Ασυνείδητοι…

 

 

Στις 9.6.2021, η Ε τ Ο δημοσίευσε ρεπορτάζ της προηγούμενης μέρας (8.9.2021) με μια παράνομη χαβούζα στην οποία ασυνείδητοι και παράλογα καταστροφικοί, αποθέτουν σκουπίδια και -όχι απλώς τα αποθέτουν- τα καίνε. Η τοποθεσία και η παράνομη συνήθεια που συντηρεί την συγκεκριμένη χαβούζα είναι γνωστή στην Πυροσβεστική (οπότε και στον Δήμο, πιθανότατα), η οποία έσπευσε να επέμβει πολλές φορές σε διάστημα ενός μήνα.

Ασυνείδητοι,

 

 

 

Στις 13.6.2021, η Ε τ Ο κατέγραψε την συνέχιση του καταστροφικού έργου των -κατά τον δήμαρχό μας- ασυνείδητων που επανήλθαν και ξανάριξαν σκουπίδια και κλαδέματα, στην χαβούζα την ήδη γνωστή σε όλους μας πια. Η φωτιά συνεχίζει να καίει και κάποιοι συνεχίζουν να την τροφοδοτούν και καύσιμη ύλη, όλων των ειδών.

 

 

Ήταν ο Δήμος που έριξε χαλίκι για να σβήσει την φωτιά -μετά το νερό που έριξε η Πυροσβεστική-;

Αν ναι… κι αφού έκανε τον κόπο και τα έξοδα και δεν επιθυμεί να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους οι ασυνείδητοι… ήταν τόσο δύσκολο να τους κλείσει το δρόμο και να κάνει ξεκάθαρη την θέση του για τον παράνομο και καταστροφικό χαρακτήρα αυτής της επαναλαμβανόμενης χρήσης μιας παράνομης χαβούζας; Ή βολεύει πολύ μια χαβούζα, αρκεί να μην φαίνεται;

Ο δρόμος που οδηγεί στην χαβούζα-παλιό σημείο παράνομης αμμοληψίας είχε κλείσει με χαλίκι στο παρελθόν. Το ίδιο εύκολα μπορεί να κλείσει και τώρα. Με  μια κουβαδιά χαλίκι…