-“Να τα καταγγέλλετε στις αρχές…”

-"Τα καταγγείλαμε..."

– “να μην τα καταγγέλλετε στο Δημοτικό Συμβούλιο…” – τα κατήγγειλαν και στον Δήμο και στο Δήμοτικό Συμβούλιο και… “βρήκαν και το μπελά τους”…

 

 

 

Στην αρχή, εκμηδένισε τις καταγγελίες, μέσω Facebook, ακόμη κι αν γίνουν από αιρετό.

Τώρα, ζητάει οι αιρετοί να κάνουν τις καταγγελίες τους στις αρμόδιες αρχές και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί αυτό το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Οι της αντιπολίτευσης όμως είχαν κάνει τις καταγγελίες τους τις αρμόδιες αρχές και κάποιες απάντησαν τι αρμόδιος είναι … ο Δήμος.

Ο δήμαρχος πάντως επιμένει να κάνουν οι αρετοί και έλεγχους και να τα καταγγέλλουν στις αρμόδιες αρχές, όπως έχουν καθήκον και δικαίωμα και όπως πράττει και ο ίδιος, αν και για την διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι δεν επιθυμεί την δίωξη -και την τιμωρία;- κανενός, αλλά -σε πολλές περιπτώσεις- η διοίκηση έχει κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές… και μάλλον οι καταγγελίες αυτές δεν φτάνουν στο στάδιο της ποινικής τιμωρίας ή δεν αφορούν ποινικά κολάσιμες παραβάσεις.

Γενικώς… δείτε το και ό,τι καταλάβετε εσείς, θα καταλάβουμε κι εμείς.

Οι καταγγελίες πάντως, πρέπει να ελεγχθούν.

Δεν πρέπει;

Και επ’ ευκαιρία, ας μάθουμε τι απέγιναν και οι καταγγελίες Κωτούλα και που κατέληξαν. Εκτός από την άρση των παρανομιών, τιμωρήθηκε κανείς (γιατί οι πληροφορίες λένε ότι κανείς δεν τιμωρήθηκε, ούτε ο καταγγέλλων).