Οι προσδοκίες μας

και η πίστη μας σε σας

πήραν ήδη διαζύγιο, με υπαιτιότητά σας

* ο τίτλος και η εικονογράφηση του δημοσιεύματος ΔΕΝ αναφέρονται σε κανένα από τα τέσσερα πρόσωπα που εμφανίζονται παρακάτω
Χθες είχα κληθεί ως μάρτυρας να καταθέσω στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, για την υπόθεση της ρύπανσης της αποστραγγιστικής τάφρου και της εν γένει ρύπανσης του περιβάλλοντος, εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης.
Ο Δήμος Κατερίνης είχε καταγγείλει το γεγονός από πέρσι και η υπόθεση θα έπρεπε να εκδικαστεί χθες.
Δυστυχώς δεν εκδικάστηκε, αφού μετατέθηκε όπως μου είπαν αρμοδίως η υπόθεση για το 2023 λόγω covid…!!!
Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, μέχρι αποκατάστασης της ομαλότητας.
Παιχνίδια με το περιβάλλον και την υγεία όλων μας, δεν θα τα επιτρέψουμε.

 

 

 

 

 

Όταν τα πράγματα αρχίζουν και “σκληραίνουν”, τότε δεν έχεις τίποτε άλλο από το να βγαίνεις και να λες αλήθειες ατόφιες ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Οι κάτοικοι δεν αντέχουν άλλο, οι πέριξ επιχειρήσεις ασφυκτιούν, δεν μπορούμε να μιλάμε για τοπική ανάπτυξη και τουρισμό, σπρώχνοντας το βόθρο κάτω απ’ το χαλί.
Α! Να μην ξεχάσω: κατέθεσα προ μηνών μια επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στη βουλή, κατατέθηκε ακόμη μία προ ημερών, την οποία δεν συνυπέγραψα (είχα ακόμη τις αναστολές μου περί “Μανωλάδας” και δυσφήμισης της πόλης στην οποία κατοικώ), δύο φορές απευθύνθηκα στο ίδιο τον υφυπουργό κ. Ταγαρά με αίτημα συνάντησης.
Μέχρι τώρα η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
Πλην της κίνησης του αρμόδιου αντιδημάρχου Νταντάμης Γιώργος (φαντάζομαι με τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής) να καταγγείλει την κατάσταση, να πάει η υπόθεση στο δικαστήριο και η δίκη να αναβληθεί – κρατηθείτε- για το 2023!
Οι αλληλοκαλυπτόμενες γουρουνιές παρα-πολιτικής φύσεως δεν θα περάσουν! Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την ποιότητα στις ζωές μας ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Στο τρίτο βίντεο μπορείτε να δείτε τον κ. Αλέκο Σιδηρόπουλο, κάτοικο της περιοχής.

 

 

 

 

feeling silly.

Ξανά και ξανά

Άλλαξε τόπο κατοικίας σε Σκατουρινη!!
Εχθές στα δικαστήρια έζησα μια ακόμα απογοήτευση στη μίζερη και γκρινιάρα πόλη μας. Δεν είναι ότι αναβλήθηκε το δικαστήριο προς τις επιχειρήσεις που κατηγορούνται ότι ρυπαίνουν το περιβάλλον μας (όχι στην Αλάσκα και στην Παραγουάη) αλλά εδώ δίπλα μας βρε κεφαλλα στην Κατερίνη, στα Πιέρια και στον Όλυμπο. Στη θάλασσα πού πας για μπάνιο το εγγονάκι σου, στον υδροφόρο ορίζοντα που φύτεψες της σπιτικές σου ντομάτες τον αέρα του μπαλκονιού σου που θα βγεις το βράδυ να πιείς το κρασάκι σου.
Προχθές σε μια πολυκατοικία στο κέντρο, ναι στο κέντρο, ήρθαν στα χέρια οι ένοικοι γιατί πίστευαν ότι βρωμάει η αποθήκη του άλλου. Στην Αγία Τριάδα ο φίλος Αγγελος δεν μπορούσε να ηρεμήσει το παιδί του που εκλεγε από τον πανικό που του προκάλεσε η βρώμα στης 2 τα ξημερώματα. Ανθρωποι καθημερινά σε βορειοδυτικές περιοχές της πόλης παρατάνε αρων αρων τα σουβλάκια και τους καφέδες και λακιζουν.
Με το ζόρι ειμασταν 40 στα δικαστήρια. Ουτε ένας ξενοδόχος, ένας δικηγόρος, ένας γιατρός ένας επιχειρηματίας της εστίασης.
Αυτή η υπόθεση είναι ένα κομβικό σημείο για το μέλλον της πόλης και της περιοχής μας γενικότερα. Μαθηματικα χρόνο με το χρόνο με την ανοχή της Περιφέριαρχεσας (που ζει μάλλον σε προστατευμένο μεταφερόμενο παρφουμμαρισμενο περιβάλλον avec Luni Βοιδων) που δεν περίμενε ούτε τρία λεπτά καθυστέρηση προχθές που προσπάθησε η ομάδα I can’t breathe να την συναντήσει σε προκαθορισμένο ραντεβού.
Αν δεν το τελειώσουμε ΤΩΡΑ σε πέντε, ναι πέντε το πολύ χρόνια θα δείτε την βουτιά που θα κάνει η αξία των ακινήτων σας, στα καφέ και στα εστιατόρια αντί για ναργιλέ θα πάμε αντισφιξιογονες μάσκες και τα πενταστερα ξενοδοχεία θα ψάχνουν πελάτες με τα εξασφερα. Για τα ενοικιαζόμενα και τα παραθαλάσσια εμπορικά καταστήματα δεν χρειάζεται να πω πολλά μιας και θέλουν πραγματικά πολύ μεγάλο όγκο τουριστών για την πολυπόθητη κερδοφορία.
Πολλοί ξαναμασανε το σανό ότι, να ας περάσει τι καλοκαίρι μα μη γίνει ντόρος τώρα. Οχι κυρίες και κύριοι να γίνει για να τελειώσουμε μαχόμενοι τουλάχιστον. Και εγώ από τον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών ζω αλλά δεν θέλω ούτε να κοροϊδεύω τους επισκέπτες μας ούτε να δεχτώ ότι θα αργοπεθαίνω επαγγελματικά για να μην παραδεχτώ ότι είμαι βρωμιάρης. Ναι είμαι αλλά με βρωμιζουν άλλοι για να κονομανε περισσότερα. Ναι είμαι και μαλακας γιατί τους αφήνω να το κάνουν, ναι είμαι και κορόιδο γιατί εκλεγω ξανά αυτούς που με φτύνουν και απαξιώνουν την ποιότητα τής ζωής μου.. Ναι είμαι Σκατουρινιοτης ένα κραμα Βλάχου και Πόντιου μαζί που ξεχνώ εύκολα, που δεν διεκδικω, που ζηλεύω την κατσίκα του γείτονα, που λατρεύω το θαψιμο και την γκρίνια που και στο φινάλε, ωχ βρε αδερφέ κάποτε ήμουν περήφανος Κατερινιώτης.
Υ.Γ. ΞΥΠΝΉΣΤΕ και ΞΕΣΚΑΤΩΘΗΤΕ. ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΣΑΣ

May be an image of 1 person, standing and outdoors