Έμαθα πως κάτι “σε τρώει”…

κάτι "σου σπάει τα νεύρα"...

κάτι που δεν θες με τίποτα να ακουμπήσεις, αλλά ούτε κι αυτούς που το δημιουργούν και “σε τρώει” και “σ’ έχει σπάσει τα νεύρα”…

 

 

 

κλικ εδώ

 

 

 

Οι πολίτες σε λίγο θα δίνουν ονόματα και ψευδώνυμα σε σωλήνες που χώνονται εθελοντικά στη θάλασσα ή σε κηλίδες που εμφανίζονται στα ραντεβού με τους λουόμενους, με υπερβρεττανική ακρίβεια και συνέπεια.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουν καθήκον και υποχρέωση να εντοπίσουν, να καταγγείλουν εγγράφως, να στοιχειοθετήσουν τις καταγγελίες, να τις υποβάλλουν δεόντως, να τις υπερασπιστούν και να τις προωθήσουν, σε βάρος του προσωπικού τους χρόνου και πολλών άλλων κινδύνων.

Και ΜΟΝΟ ΕΣΥ δεν έχεις κανένα καθήκον, καμία υποχρέωση, δεν είσαι αναγκασμένος εκ του νόμου και της θέσης σου να ασχοληθείς με όλα αυτά πιστό στέλεχος του κόμματος και της κυβέρνησης που για τα πάντα πια έχε εφεύρει την ατομική, την ευθύνη των πολιτών. Και πιστό εξάρτημα του ανωτέρου βαθμού εξαπάτησης και καταστροφής του Απόστολου και της Σοφίας.

Ως ν’ αλλάξουν τα πράματα.

Ή να κολυμπάνε πια κυριολεκτικά στα σκατά.

ΥΓ: δεν λέω “κολυμπάμε”, γιατί εγώ σε τέτοια θάλασσα δεν βουτάω με τίποτα, εδώ και χρόνια.

Έχω μια θάλασσα στο νου κι ένα περβόλι τ’ ουρανού…

Εσύ; Πόσα συμφέροντα ανέλαβες να περάσεις απέναντι χωρίς να βραχούν και σε βουλιάζουν σε τούτο τον βούρκο;

ΥΓ2: γραπτές, με φωτογραφίες ή και με βίντεο τις κάνουν δημόσια τις καταγγελίες οι πολίτες και αναλαμβάνουν και την ευθύνη να τις κάνουν κατ΄ευθείαν δημόσια. Αν αυτό κάνουν πολίτες, τι ανάλογο κάνεις εσύ;;; Εσύ που όπως λες νομιμοποιείσαι και έχεις την αρμοδιότητα και δεν κινδυνεύεις από καμία κατηγορία και δίωξη;;;