Άθλιοι πάντα

και πριν και μετά τον Κουκουτάτσιο

και άθλιοι και απαράδεκτοι, όσο απαιτείται για την προσβολή νεκρού

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ένα άθλιο, ακραίο, ακροδεξιό, εμμονικά αντικομουνιστικό και θρασύ Τίποτα εμφανίστηκε σήμερα σαν τιμητής ιστορικός και -με ανύπαρκτα τα ανάλογα προσόντα- και βρήκε μέρα και ευκαιρία να προσβάλλει την μνήμη ενός νεκρού, δημόσια και εγγράφως.

Ένα Τίποτα χριστιανοταλιμπανικό που μονίμως παρουσιάζεται και με μία κάποια εσάνς παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ένα Τίποτα που “έφαγε ψωμί”, ίσως και παντεσπάνι από τον Δήμο μας και που πιθανώς ανάλογο δηλητήριο δεν έχει χύσει ποτέ και για κανέναν, ποτέ και για καμία υπόθεση.

Ένα άθλιο Μηδέν που “δημοσιογραφεί” χρόνια πολλά και δεν έχει καταφέρει ακόμη να γράφει, πολύ περισσότερο να δημοσιογραφεί.

Θα απολογηθεί σίγουρα και για τα ποταπά ελατήρια και για το τρισάθλιο αποτέλεσμα της παράξενης και …αντιχριστιανικής πράξης. Επειδή αυτός που προσέβαλε δεν το μπορεί πια, η Ε τ Ο θα καταθέσει σε βάρος του μήνυση για προσβολή νεκρού (δια του Τύπου) και σε βάρος του άλλου δεύτερου Τίποτα, με το οποίο συνεργάζεται και δημοσίευσε κι αυτό την ιλύ και την χολή του απαράδεκτου post mortem λιβελογράφου. Καλεί δε όσους συμφωνούν και καταδικάζουν το θλιβερό πόνημα να συνυπογράψουν την μήνυση αυτή. Στη δε μήνυση θα εντοπίζονται και τα αβάσιμα και οι κακών προθέσεων ανακρίβειες του άθλιου Τίποτα, γιατί είναι γνωστό πχ πως και ποιοι πήγαν και στην Κορέα και στο Βιετνάμ.

ΥΓ: πιθανώς όχι με τις ίδιες προθέσεις, αλλά το ίδιο προσβλητικά, η παλιότερη εφημερίδα της Πιερίας, διαχειριζόμενη μια ακόμη είδηση, ένα μεσοκαλοκαιριάτικο πρωινό Κυριακής, απέδωσε υπερβολικές ιδιότητες στον εκλιπόντα, οι οποίες -αν ίσχυαν- ο αείμνηστος θα είχε καταγραφεί ως ο νεότερος καπετάνιος αντάρτικου σώματος, παγκόσμια. Ο Νίκος Κουκουτάτσιος γεννήθηκε το 1931. Σίγουρα. Την άνοιξη του 1943 ήταν-δεν ήταν 12-13 χρονώ. Αν αυτός και η ηγεσία του -ως ταγματάρχη- είχε κερδίσει στα Τάχνιστα… η παγκόσμια Ιστορία θα τον είχε σε ξεχωριστό λήμμα και δίπλα όλους τους μεγάλους στρατάρχες.-

 

Υπήρξε από τους πρωτοπόρους αντάρτες του Λιτοχώρου κατά τη Γερμανική κατοχή και διέπρεψε ως καπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ με το βαθμό του ταγματάρχη. Έγινε ευρύτερο γνωστός από τις μεγάλες μάχες που κέρδισε σε βάρος των Γερμανών στα Τάχνιστα και στα Πλατίτσια/ Βεργίνα, όπου εξόντωσε ολόκληρο γερμανικό τάγμα και ελευθέρωσε εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής που πήγαιναν για εκτέλεση.

 

ΥΓ2: Κατσιάπη, “λίαν” ο Κουκουτάτσιος δεν υπήρξε σε τίποτα. Ούτε εν ζωή, ούτε τώρα. Full σε όλα του ήταν πάντα. Ακόμα κι όταν δεν άφησε, μαζί με πολλούς άλλους, να θάψετε τον Όλυμπο, το Λιτόχωρο, την Πιερία και όλες τις προσδοκίες των κατοίκων τους, στα απόβλητα που σκύλιασες να θάψεις στο αμμορυχείο και δεν έθαψες. Εντολές άλλων υλοποιείς και σήμερα, αλλά σήμερα ξεπέρασες κάθε ανθρώπινο όριο.-