Το κατευόδιο στο Νίκο Κουκουτάτσιο

οι επικήδειοι

του δημάρχου και της διαδόχου του

 

 

 

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και το Λιτόχωρο, οι φίλοι και οι συγχωριανοί του, αποχαιρέτησαν σήμερα τον άξιο δήμαρχο, τον επίμονο αγωνιστή, τον υπερασπιστή της κοινής περιουσίας μας, Νίκο Κουκουτάτσιο.

Την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Άγιο Δημήτριο, ολοκλήρωσαν δύο επικήδειοι. Του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, και της διαδόχου του, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ίδρυσε, Κατερίνας Κουρίτα, η οποία εκπλήρωσε μία από τις τελευταίες επιθυμίες του αείμνηστου πια μπαρμπα-Νίκου. Φίλοι και συγχωριανοί, σύντροφοί του απ΄ όλη την Πιερία, στελέχη των δημοτικών παρατάξεων που ηγήθηκε στο παρελθόν, το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Ευθύμης Δημάκης, ο γραμματέας της ΤΕ Πιερίας, Αντώνης Παπαδόπουλος, ο περιφερειακός συμβουλος Γιάννης Σκούφας , το μέλος της ΤΕ, Νίκος Σαλπιστής ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας, Κώστας Σαμαράς, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λιτοχώρου, Στρ. Κυριακάκης, οι επικεφαλής παρατάξεων Στ. Φαρμάκης και Π. Κιάφας, υπάλληλοι του Δήμου μας, ο Συμπαραστάτης του Δημότη, ο βιογράφος του Σωτήρης Μασταγκάς, και πολλοί άλλοι βρέθηκαν εκεί, για το κατευόδιο.

Παρούσα ήταν και η οργή κατά όσων παραλογίστηκαν, σε σημείο παροξυσμού, με την αγγελία του θανάτου του και πηγαία η απόφαση να απολογηθούν για το ανοσιούργημα.

Οι επικήδειοι

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Β. Γερολιόλιος:

Τέλεψε η μέρα, Δήμαρχε.
Βασίλεψε ο ήλιος. Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα μας.
Και σήμερα, ως ο επικεφαλής ενός μεγάλου Δήμου που ενσωμάτωσε και το αγαπημένο σου Λιτόχωρο, μου λαχαίνει ο κλήρος…