Άλλαξε το φετινό στοίχημα

και χαμπάρι δεν πήραμε...

δεν το λέω εγώ, το λέει ο δήμαρχος – δείτε ποιο είναι και ετοιμαστείτε γι’ αυτό που έρχεται (αλλού το λένε ήδη “κλιματική αλλαγή” και “πολύ κακές συνήθειες του παρελθόντος που έχει καταστρέψει ήδη το μέλλον”

 

 

 

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα για τα όσα αφορούσαν την επίσκεψη-αστραπή του υφυπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα. Και περιέγραψε και όσα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υφυπουργό και δεν αφορούσαν τους εμβολιασμούς. Τα όσα θα δείτε και θα ακούσετε να λέει ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, δεν είναι απάντηση σε ερώτηση, αλλά ότι ο ίδιος επέλεξε να πει και να μας ενημερώσει για το θέμα που ο ίδιος χαρακτήρισε ως “το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού”. Το περσινό, ανάλογο στοίχημα -όπως όλοι γνωρίζουμε- ήταν τα σκουπίδια, η καθαριότητα και η αποκομιδή. Πιθανώςθεωρεί ότι το κέρδισε ο δήμαρχος και η διοίκησή του, αφού δεν είπε ότι στο περσινό στοίχημα, προστέθηκε και ένα φετινό. Και τώρα έχουμε νέο στοίχημα.

ΥΓ: δήμαρχε, κακώς αυτή την ανεπανάληπτη πρωτιά -για πρώτη φορά η ύδρευση του Λιτοχώρου απαιτεί και γεώτρηση- δεν την έδωσες στον Παπαζαχαρία. Πολύ κακώς. Αναδείχτηκαν μικρότερα με τον ίδιο τρόπο κι όχι αυτό το σημαντικότερο όλων…