Αυτές είναι οι ασφαλτοστρώσεις;

αγροτικών οδών

στη ΔΕ Δίου;

 

 

Γι΄αυτές τις ασφαλτοστρώσεις, οι αποφάσεις και τα δελτία Τύπου;

 

 

 

Με δεδομένο ότι η Ορφέως και η … “Βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών” της κόστιζε στον προυπολογισμό 125.000 ευρώ για λιγότερα από 1.200 μέτρα… (τελικά “μας βγήκε” 56.933 ευρώ;), τι μήκος θα ασφαλτοστρωθεί;

Καλές οι εξυπηρετήσεις οι μικροκομματικομαυρογυαλουρικές, αλλά … μ’ ένα πρόβλημα παγκόσμιο, της κλιματικής αλλαγής, μπορούμε τοπικά να ασφαλτοστρώνουμε;;; Μπορούμε ενώ ΗΔΗ η παρολύμπια περιοχή μας αντιμετωπίζει, για πρώτη φορά στη ζωή μας, τρομερό πρόβλημα λειψυδρίας;

Έτσι … σκέτη η Ορφέως (όχι αγροτική) γιατι ήταν τόση μεγάλη ανάγκη να βελτιωθούν τα γεωμετρικά της χαρακτηριστικά;;; (αλήθεια, αυτό πάλι τι σημαίνει; υπήρχε η οδός και βελτιώνεται; υπήρχε …εκ θεού; εκ Φύσεως;;; είναι συμβατή η βελτίωση με την διαφορά πατριωτισμού μεταξύ αιρετών και εκλεκτών των αιρετών, με σαφή υπεροχή των δευτέρων;;;)

Η μία ανέκαθεν και ο άλλος προσφάτως, δεν δέχεστε ούτε συνέντευξη, ούτε ερωτήματα ζωντανά. Και αλληλοστηριζόμενοι προχωράτε -σε ασφαλτοστρωμένες αγροτικές οδούς-…

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Δίου-Ολύμπου για το έργο «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου – Ολύμπου»

Την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου – Ολύμπου», υπέγραψαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος.

Το έργο έχει ενταχθεί στην 1η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Π.Κ.Μ., έτους 2021, που εγκρίθηκε με την αριθμ. 35/2021 Απόφαση της 8ης/4-06-2021 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΚΜ (ΑΔΑ: ΩΓΕΠ7ΛΛ-ΨΑ1) και θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως αυτός ισχύει.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η εκτέλεση εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα αγροτικών οδών του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Οι εν λόγω εργασίες ασφαλτόστρωσης κρίνονται απαραίτητες λόγω της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων τμημάτων της οδού και για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών που αφορούν στην ασφαλή κίνηση των τροχοφόρων στα εν λόγω τμήματα του οδικού δικτύου.