“Πορεύονται προς μια νέα ΔΗΚΕΔΟ

και δεν θα τους ακολουθήσω..."

ο Βαγγέλης Γρεβενίτης στην Ε τ Ο και όσα θέλησε να πει στην Ε τ Ο πριν τα πει όλα στο πρώτο ζωντανό Δημοτικό Συμβούλιο

 

 

 

 

 

Εκτιμώ ότι η ΔΕΥΑΔΟΛ οδεύει στο να γίνει μια δεύτερη ΔΗΚΕΔΟ και δεν θέλω να ακολουθήσω αυτή την πορεία, δήλωσε στην Ε τ Ο, μία μέρα μετά την παραίτησή του από το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δίου-Ολύμπου, ο -για δύο χρόνια- πρώην πρόεδρός της και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Γρεβενίτης.

Επεσήμανε επίσης ότι, συμπληρώνονται οσονούπω δύο χρόνια της νέας, υπό τον Βαγγέλη Γερολιόλιο, διοίκησης του Δήμου μας και δεν τρέφει πια ελπίδες για αλλαγή της πορείας και των διαθέσεων της διοίκησης. Καταθέτοντας χθες την παραίτησή του, ο Γρεβενίτης δεσμεύτηκε ότι θα εξηγήσει τους λόγους που τον έπεισαν να την καταθέσει στην πρώτη ζωντανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι δεδομένο ότι -και λόγω της εμπειρίας του, ως πρόεδρος της επιχείρησης- ο έμπειρος αυτοδιοικητικός γνωρίζει καλά τα θέματα και την κατάσταση που επικρατεί στην ΔΕΥΑΔΟΛ και η αναμενόμενη τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι μια περιγραφή με την ακρίβεια ακτινογραφίας.

Σχολιάζοντας το –αποκλειστικό– δημοσίευμα της Ε τ Ο με το οποίο έγινε γνωστή η παραίτηση Γρεβενίτη χθες, η συνάδελφός του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το ΔΣ της ΔΕΥΑΔΟΛ, Σοφία Νούλα, κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση Δήμου και ΔΕΥΑΔΟΛ ότι προσπαθεί να καρπωθεί προσπάθειες άλλων και άφησε αιχμές για το κλίμα που επικρατεί στο ΔΣ, σήμερα.

Sofia Noula Τώρα παραιτήθηκε που η Δευαδολ, όπως άλλωστε και ο δήμος, λύνει όλα τα προβλήματα; Πρέπει να ήταν δύσκολο για τον Βαγγέλη να παρακολουθεί τη διοίκηση να παρουσιάζει ως δικά της έργα που οι αποφάσεις για αυτά πάρθηκαν επί των ημερών του. Για κάποια είχε ήδη κατατεθεί πρόταση σε προγράμματα. Στο προηγούμενο ΔΣ   στο οποίο συμμετείχαμε περισσότεροι αιρετοί από την αντιπολίτευση, οι αποφάσεις λαμβάνονταν σχεδόν πάντα ομόφωνα, γιατί όλοι αποφασίζαμε με γνώμονα μόνο το καλό της επιχείρησης, αλλά και γιατί υπήρχε αλληλοεκτίμηση. Ας πάψουν να προσπαθούν να καρπωθούν τη δουλειά άλλων, αφού στην πραγματικότητα αυτοί που έχουν συνέχεια και “κάνουν” όλη τη δουλειά, είναι οι υπάλληλοι.

Σχετικά με το ρεπορτάζ αυτό της Ε τ Ο, από το γραφείο του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, διευκρινίστηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόταση στον Βαγγέλη Γρεβενίτη να αναλάβει την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΑΥΔΟΛ.